4 Interieur trends 2020 najaar - Hornbach

Industrieel, landelijk, Scandinavisch en modern: Hornbach interieur trends 2020 

Interieurtrends 2020 – Scandinavisch wonen Family Time, woontrend 2020 najaar (Foto Hornbach  op DroomHome.nl)

De designers, inrichtingsdeskundigen en kleurspecialisten van bouwmarkt Hornbach presenteren je graag de 4 grote interieur trends 2020: industrieel, landelijk, Scandinavisch en modern anno dit najaar!

Scandinavisch wonen – Family Time

Verschillende woonvoorkeuren combineren in een fris interieur? Daar leent de Scandinavische interieurstijl zich goed voor. Deze stijl kenmerkt zich door lichte kleuren, licht hout en ruimtelijkheid. De designers van Hornbach voegen hier elementen aan toe in antraciet, grijs en trendy rosékleuren, wat spannende contrasten oplevert. De tegenstellingen tussen licht en donker, zacht en warm zorgen voor harmonie en rust. Verschillende groene kamerplanten maken de Scandinavische sfeer compleet. In de woontrend Family Time speel je met contrasten.

Interieurtrends 2020 – Landelijk wonen Coming Home, woontrend 2020 najaar (Foto Hornbach  op DroomHome.nl)

Landelijk wonen – Coming Home

De landelijke woonstijl is heel uitgesproken in materiaal- en kleurgebruik. Bij deze stijl horen donkere, warme kleuren gecombineerd met bloemenpatronen. Klassieke elementen die allemaal bijdragen aan een huiselijke sfeer. In het interieur anno 2020 in deze landelijke stijl, voeren ronde vormen en zachte materialen de boventoon. De kleuren zijn energiek, met veel roodtinten maar ook diepblauw en zacht violet. Fluweel en bloemmotieven zijn hierin een absolute must. De experts van Hornbach geven inspiratie voor combinaties van wandbekleding, meubels en accessoires. In de woontrend Coming Home combineer je sfeervolle elementen tot een huiselijke stijl.

Interieurtrends 2020 – Industrieel wonen Make Space, woontrend 2020 najaar (Foto Hornbach  op DroomHome.nl)

Industrieel wonen – Make Space

De industriële interieurtrend staat als een huis. De stijl, met harde materialen zoals steigerhout en metaal, fabriekslampen en veel zwart, is perfect voor iedereen die houdt van strakke inrichting zonder opsmuk. De industriële stijl is verrassend goed te combineren met minimalisme en optimaal ruimtegebruik, zo laten de experts van Hornbach zien. Met slimme opbergoplossingen en verplaatsbare meubels houd je ruimte en overzicht in huis. Daardoor komen de stoere, strakke elementen van je industriële stijl beter tot hun recht. In de woonwereld Make Space creëer je meer vrijheid in huis.

Interieurtrends 2020 – Modern wonen Everything Goes, woontrend 2020 najaar (Foto Hornbach  op DroomHome.nl)

Modern wonen – Everything Goes - Jungle interieur

Modern betekent vooral: durven combineren! Deze moderne interieurstijl is uitbundig, met uitdagende combinaties van pastelkleuren met groen en verschillende materialen, zoals fluweel, zijde en messing. De experts van Hornbach signaleerden de jungle-trend in het moderne interieur, met bladermotieven, dierenprints, planten en sterk aanwezige groentinten. Het bijbehorende kleurenpalet, met groen, zachtgeel en subtiel roze, brengt deze excentrieke stijl in balans. In de woontrend Everything Goes breng je afwisseling en levendigheid in huis.

Hornbach, de klus- en woonwinkel!

Het is best een kunst om een interieur volledig in stijl in te richten, vooral als je verschillende adressen af moet voor (opberg-)meubels, verf, behang en alle andere benodigdheden. Met deze woontrends is dat probleem opgelost. Alle materialen en gereedschappen om ze in je eigen huis toe te passen, zijn verkrijgbaar bij Hornbach. Meer wooninspiratie: bekijk de woonwerelden op Hornbach.nl/projecten/wooninspiratie/

Google+