5 Tips bij het Herinrichten van de Woonkamer

5 Tips bij het Herinrichten van de Woonkamer

5 Interieur make-over tips – Bank Vancouver, fauteuils Barn en wandkleed Cala. (Foto Meubelcity.nl  op DroomHome.nl)

Valt het je ineens op dat jouw interieur toch eigenlijk wel toe is aan een frisse update? He, wat erg nou?! Heerlijk om je eens uitgebreid te kunnen verdiepen in welke laatste meubel- en accessoires trends het beste bij jouw woonsmaak passen. We hebben alvast 5 hints en tips verzameld, waarmee je jouw eigen interieursucces kunt behalen!

1 – Budget banken
Bij de make-over van de woonkamer ga je voor een geweldig resultaat, waar je niet de hoofdprijs voor betaalt. Dat is de ultieme interieuruitdaging! Het grootste en vaak duurste meubelstuk in ieders favoriete leefruimte is de bank. Goedkope bankstellen zijn er in iedere woonstijl die je wenst: van stoer tot stijlvol. Zo hou je nog geld over voor de rest van de inrichting van jouw huiskamer.

5 Interieur make-over tips – Bankstel Fiore en boomstamtafel salontafel Live Edge. (Foto Meubelcity.nl  op DroomHome.nl)

2 – Boomstamtafel familie
Stoer en robuust, dat is de boomstamtafel 100% met een dik massief houten blad op flinke stalen poten. De natuurlijke vorm en de tekening van de boom zie je prachtig terug in het blad. Er mag geleefd worden op deze tafel. Het leuke is dat er in de boomstam uitvoering, naast de eettafel, nu ook een salontafel en bijzettafel is die zowel in de modern landelijke woonstijl als de hippe industriële woontrend perfect op z’n plek is.

5 Interieur make-over tips – Vintage lichtbak met cactussen en vetplanten. (Foto Pixabay.com, Mirashim  op DroomHome.nl)

3 – Graag gezien groen: Vetplanten en cactussen
Woonaccessoires verbinden de losse meubels met elkaar en brengen jouw favoriete woonstijl helemaal tot leven. Vetplanten en cactussen zorgen op hun geheel eigenwijze manier, voor natuurlijk groen in huis. Deze planten zijn buitengewoon populair in het Nederlandse interieur, omdat ze ten eerste zeer decoratief zijn en ten tweede weinig verzorging nodig hebben. Geen planten-stress in jouw paleisje!

5 Interieur make-over tips – Fauteuils Cotton Club bij openhaard, koeienhuid op de vloer. (Foto Meubelcity.nl  op DroomHome.nl)

4 – Jazzy fauteuils
Zie je jezelf al zitten in deze Cotton Club fauteuils bij de open haard? Deze comfortabele stoelen zijn vernoemd naar een beroemde nachtclub in New York uit de jaren 20/30, waar live jazz muziek werd gespeeld. Ook hier zie je dat stof het gebruikte materiaal is voor de bekleding van de fauteuils. De stoffen bekleding geeft zitmeubels een zachte uitstraling. Zeker in de winter willen we heerlijk comfortabel op de bank kunnen cocoonen.

5 – Vloerkleden en wandkleden back for good
Vloerkleden en zelfs wandkleden zijn gereïncarneerd in een moderne versie van zichzelf. De (Perzische) vloerkleden hebben een verwassen look, waardoor de zachtere kleuren naadloos aansluiten bij de romantische landelijke woontrend en de geleefde uitstraling weer past in de rauwe industriële interieurstijl. Deze grunge-achtige decoratie is ook te vinden op wandkleden voor thuis aan de muur. Een andere wandkleedtrend zie je bijvoorbeeld terug in het enorme goudkleurig wandkleed van macramé dat het Stijlvol Wonen huis op de laatste vt wonen&design beurs sierde. Het is gespot, woontextiel is waanzinnig hot!

Google+