6 Mooie en Praktische Manden voor in je Interieur

6 Mooie en Praktische Manden voor in je Interieur

6 Verschillende manden voor in je interieur: Sweet Living wasmand, plantenmand, opbergmand, paraplumand, hondenmand en metalen mand met houten deksel (Foto Sweetlivingshop.nl  op DroomHome.nl)

Een mand komt altijd goed van pas in je interieur. Je kunt het gebruiken als handige opberger of als gezellige decoratie. Naast de standaard opbergmanden zijn er ook exemplaren met een hele specifieke functie. Denk aan een grote wasmand of een hippe plantenmand. Wij hebben 6 mooie manden van Sweet Living Shop voor je op een rijtje gezet. Kijk je mee?

Alle onderstaande manden zijn verkrijgbaar op https://www.sweetlivingshop.nl

6 Verschillende manden voor in je interieur: Sweet Living dubbele rieten wasmand (Foto Sweetlivingshop.nl  op DroomHome.nl)

1. Dubbele rieten wasmand
De was doen – het is waarschijnlijk niet je favoriete bezigheid. Toch kun je het jezelf iets leuker maken door deze rieten wasmand aan te schaffen. Dat staat toch prachtig naast je wasmachine of in de badkamer? De mand heeft twee vakken zodat je de kleding kunt sorteren. De witte linnen hoezen zitten vast met klittenband, waardoor je ze er eenvoudig uit kunt halen en kunt wassen.

6 Verschillende manden voor in je interieur: Sweet Living bamboe plantenmand (Foto Sweetlivingshop.nl  op DroomHome.nl)

2. Plantenmand van bamboe
Grote kamerplanten zijn erg populair op dit moment. Laat jouw nieuwe tropische aankoop nog beter tot zijn recht komen met een hippe plantenmand. Deze stoere zwarte mand is gemaakt van gevlochten bamboe en jute. Het is een sterk materiaal wat wel tegen een stootje kan. Zorg er altijd voor dat er een waterdichte pot om de plant heen zit. Anders loopt al het water rechtstreeks door de mand op je mooie vloer. Je kunt voor de zekerheid ook een stuk plastic op de bodem leggen.

6 Verschillende manden voor in je interieur: Sweet Living ronde rieten opbergmanden (Foto Sweetlivingshop.nl  op DroomHome.nl)

3. Ronde rieten manden
Met een ronde rieten mand kun je eigenlijk alle kanten op. Het is geschikt als opbergmand voor make-up producten, als brede plantenbak voor mini cactussen of als dienblad met gezellig decoratie erop. Je kunt het zo gek niet bedenken! Koop meteen een setje met drie verschillende formaten zodat je de manden in meerdere ruimtes kunt gebruiken.

6 Verschillende manden voor in je interieur: Sweet Living rieten paraplumand (Foto Sweetlivingshop.nl  op DroomHome.nl)

4. Paraplumand van riet
Tijdens de regenachtige maanden kan een parapluhouder heel goed van pas komen. Deze hoge rieten mand heeft een mooi opengewerkt design. Het staat prachtig in de hal of naast de voordeur.

6 Verschillende manden voor in je interieur: Sweet Living metalen mand met houten deksel (Foto Sweetlivingshop.nl  op DroomHome.nl)

5. Metalen mand met houten deksel
Meubels en woonaccessoires van metaal zijn een hele grote trend. Ook deze mand mag daarom niet ontbreken in het rijtje. Het is een opbergmand met een houten deksel. Hierdoor kun je het prima gebruiken als een bijzettafel of kleine salontafel.

6 Verschillende manden voor in je interieur: Sweet Living rieten hondenmand (Foto Sweetlivingshop.nl  op DroomHome.nl)

6. Rieten hondenmand met kussen
Ben je nog op zoek naar een hondenmand die past bij de landelijke stijl? Dan is dit item een perfecte keuze! De rieten mand heeft een warme uitstraling en het zwarte kussen zorgt voor meer comfort voor je lieve huisdier. 

Google+