7 Upgrades om je woning moderner te maken

7 Upgrades om je woning moderner te maken

Moderne woning upgraden met inbouw stopcontacten in de keuken (Foto: Max Rahubovskiy, Pexels  op DroomHome.nl)

Ben je helemaal klaar met je oude interieur en wil je jouw woning moderner maken? In dit blog krijg je 7 upgrades die je huis omtoveren tot een stijlvolle praktische plek met een moderne eigentijdse uitstraling. Eén van de snelste en vaak vergeten upgrade is het installeren van een inbouw stopcontact. Lees snel verder om te ontdekken waarom dit zo'n slimme keuze is en wat de andere 6 tips voor je moderne woning make-over zijn!

Een inbouw stopcontact is een stopcontact dat verzonken is in de muur, het plafond of het meubel waarop het bevestigd is. Bij een inbouw stopcontact heb je geen lelijke snoeren of stekkerdozen waarover je kunt struikelen. Het ziet er veel strakker en sjieker uit dan een opbouw stopcontact.

Je kunt overal in huis inbouw stopcontacten gebruiken. Bijvoorbeeld in de keuken, geïntegreerd in je aanrechtblad of kookeiland. Zo sluit je de blender, waterkoker of het espressoapparaat gemakkelijk aan zonder dat het rommelig oogt. Of in de woonkamer, waar je een stopcontact inbouw monteert in je tv-meubel of salontafel. Je laadt je tablet of smartphone eenvoudig op terwijl je een filmpje kijkt op je loungebank. Daarnaast kun je inbouw stopcontacten combineren met andere handige functies. Denk daarbij aan inbouw stopcontacten met USB-poorten, dimmers, schakelaars, ingebouwde speaker, bewegingssensor of draadloze inbouw stopcontacten. Stem de kleur en het materiaal van de inbouw stopcontacten af op je interieur voor een moderne look & feel. Je hebt véél meer keuze uit stopcontact kleuren, afwerkingen en design vormen dan je denkt.

Een inbouw stopcontact is dus een ideale upgrade voor iedere ruimte in je huis. Het geeft je meer gemak én inbouw stopcontacten zijn stijlvolle woonaccessoires. Maar dat is nog niet alles! Er zijn nog 6 andere upgrades die je kunt doen om je woning moderner en innovatiever te maken. Dit zijn ze:

  • Vervang je oude lampen door led-verlichting. Led-lampen zijn energiezuiniger, duurzamer en geregeld sfeervoller dan gloei- of halogeenlampen. Je kunt ze ook dimmen of van kleur laten veranderen met een afstandsbediening of een app op je smartphone.
  • Plaats een kokend-water-kraan in de keuken. Uit een kokend-water-kraan tap je direct kokend water voor je kop thee of om pasta in te koken. Bij Quooker gaan ze nog 2 stappen verder… er kan ook gekoeld en bruisend water stromen uit de multifunctionele keukenkraan.
  • Installeer een slimme thermostaat. Een slimme thermostaat leert van jouw gedrag en past de temperatuur automatisch aan. Zo bespaar je geld op je toch al dure energierekening en geniet je altijd van een aangename temperatuur in huis.
  • Hang een smart tv aan de wand of plaats het op een tv-meubel. Een smart tv is een tv die verbonden is met het internet waarmee je allerlei apps regelt. Je kunt bijvoorbeeld Netflix, YouTube of Spotify kijken of luisteren op een groot scherm met een hoge resolutie en een geweldig geluid.
  • Schaf een draadloze speaker aan. Een draadloze speaker is een luidspreker die via bluetooth of wifi verbonden is met je smartphone, tablet of laptop. Je luistert overal in huis naar je favoriete muziek zonder gedoe met kabels.
  • Zet een robotstofzuiger aan het werk. Een robotstofzuiger is een stofzuiger die zelfstandig door je huis rijdt en het vuil van stof, kruimels en haren opzuigt. Stofzuigen doe je niet meer zelf en je houd meer tijd over voor leuke dingen, zoals het inrichten van je woning…

Met deze 7 upgrades maak je jouw woning moderner, passend in de bruisende tijd van nu!

Google+