Bekijk jouw foto online met verschillende lijsten eromheen!

Bekijk jouw foto online met verschillende lijsten eromheen!

Je foto inlijsten met de leuke Print en Frame gadget (Foto Verno.com  op DroomHome.nl)

Iedereen heeft wel een foto die fantastisch zou staan in een lijst aan de muur: het prachtige uitzicht op je laatste vakantie, een onvergetelijk diner met lieve vrienden of je neefje met een bord pasta. Die lege muur in je huis zou er ook een stuk gezelliger van worden. Maar hoe kom je aan een mooie lijst die ook nog eens goed past bij de foto die jij in gedachte hebt? En zonder dat je heel veel actie hoeft te ondernemen. Met deze leuke Print en Frame gadget kun je jouw foto online bekijken in combinatie met allerlei verschillende fotolijsten eromheen. Dat maakt het kiezen een stuk makkelijker.

JOUW FOTO INGELIJST THUISBEZORGD IN MAAR 4 STAPPEN:

Stap 1. Kies je mooiste foto

Sommige mensen hebben een talent voor het maken van foto’s op de goede momenten. Als jij zo iemand bent, dan staat jouw telefoon of camera waarschijnlijk vol met fantastisch materiaal. Toch is het allerbelangrijkste van een foto het gevoel dat je krijgt als je ernaar kijkt. Er zijn genoeg grappige, liefdevolle of rustgevende momenten waar je graag elke dag een aan herinnerd wilt worden.

Daarnaast is het gelukkig altijd mogelijk om de talenten van een professionele fotograaf of een getalenteerde vriend te benutten. Misschien wil je eindelijk die zwangerschapsfoto op groot formaat laten afdrukken, of heb je ooit het hele gezin bij elkaar getrommeld voor een familieshoot. Het is zonde om deze pareltjes alleen maar op je laptop te bewaren.

Stap 2. Foto en Formaat

Je hebt de perfecte foto uitgekozen. Deze kun je vanaf je telefoon op laptop uploaden. Je kunt kiezen in welke grootte je jouw foto wilt laten afdrukken. Kies voor een kleine foto, of ga ervoor en bestel jouw trouwfoto levensgroot om boven het bed te hangen. 

Je foto inlijsten met de leuke Print en Frame gadget: eerst je foto selecteren (Foto Verno.com  op DroomHome.nl)

Stap 3. Kies de perfecte fotolijst

Dit is het leuke gedeelte! Je kunt namelijk alle fotolijsten testen om jouw foto heen. Klik op verschillende kleuren en stijlen, en je ziet meteen hoe het eindresultaat eruit gaat zien. Sommige lijsten passen veel beter dan je had gedacht, terwijl andere juist niet het effect hebben dat je wilt. Een leuk spelletje, en een handige manier om een goed voorproefje te zien van jouw toekomstige muurdecoratie.

Je foto inlijsten met de leuke Print en Frame gadget: kies je lijst (Foto Verno.com  op DroomHome.nl)

Stap 4. Details

In sommige gevallen is het heel gaaf om een passe-partout toe te voegen. Dat betekent dat jouw foto niet direct aansluit bij de lijst, maar dat er een witte (of andere kleur) ruimte tussen zit. Hierdoor kun je de aandacht echt helemaal op de foto vestigen.

Je foto inlijsten met de leuke Print en Frame gadget: kies je passe-partout (Foto Verno.com  op DroomHome.nl)

Klaar!

Ben je klaar met alle stappen? Nu hoef je alleen nog maar te wachten tot jouw ingelijste foto wordt thuisbezorgd! Kies maar alvast een goed plekje uit.

Je foto inlijsten met de leuke Print en Frame gadget (Foto Verno.com  op DroomHome.nl)

Maak je huis extra gezellig!

Bekijk de hele collectie fotolijsten van Verno en vindt de mooiste lijst die voldoet aan jouw wensen. Mocht je liever zelf een lijst samen willen stellen? Klik dan op ‘Stel zelf je lijst samen’ op onze Verno.com en maak gebruik van onze print en inlijst service. Voor lijsten op maat of spiegels met lijst ben je bij Verno aan het juiste adres. Er is toch geen beter cadeau aan anderen of aan jezelf dan een prachtig ingelijste herinnering? Zo zul je mooie avonden en avonturen nooit vergeten.

Google+