Beluister de IKEA catalogus audioboek overal!

IKEA catalogus 2020 online en op audioboek

Ikea catalogus 2020 - Ikea catalogus online bekijken en per audioboek te beluisteren (Foto Ikea  op DroomHome.nl)

IKEA Nederland lanceert vandaag voor het eerst een audio-versie van de bekende catalogus. Via Spotify en de website van het Zweedse woonwarenhuis wordt de catalogus van begin tot eind voorgelezen. Met het audioboek wil IKEA met een knipoog aandacht vragen voor de nieuwe digitale catalogus. Het audioboek en de digitale catalogus zijn vanaf vandaag beschikbaar op IKEA.nl.

Ikea catalogus online bekijken en als audioboek 

In de bus of sportschool
In het audioboek wordt de catalogus van kaft tot kaft voorgelezen, inclusief alle Zweedse namen. Met het audioboek kan je naar de catalogus luisteren, waar je ook bent - in de bus, in de trein of in de sportschool. Wie nieuwsgierig is naar het bijbehorende beeld, kan de catalogus bekijken via IKEA.nl.

Online oriënteren
Eerder kondigde IKEA Nederland aan een nieuwe verspreidingsmethode van de catalogus te testen. IKEA ziet steeds meer voordelen van een digitale catalogus. Zo oriënteert het merendeel van de klanten zich op IKEA.nl en de andere digitale kanalen van het woonwarenhuis, voordat ze de winkel of webshop bezoeken. Ook kan IKEA sneller en eenvoudiger nieuwe wooninspiratie toevoegen aan de digitale gids dan aan een gedrukte catalogus die slechts één keer per jaar verschijnt. Voor liefhebbers is een beperkt aantal gedrukte exemplaren verkrijgbaar bij IKEA winkels.

Het audioboek en de Ikea digitale catalogus zijn beschikbaar via IKEA.nl/catalogus. 

Google+