Bye, Bye Rommel! Slimme IKEA Opbergsystemen

IKEA Opbergsystemen Voor Badkamers, Woonkamers en Slaapkamers

Opbergen & Opruimen Tips: Ikea Opbergsystemen met Eket Kasten Design Kubussen – MEER Ikea Trends… (Foto Ikea  op DroomHome.nl)

Bye bye rommel! Dit voorjaar begint met een flinke opruiming. Van je losse spullen, welteverstaan. Want bij IKEA vind je een schat aan nieuwe opbergsystemen.

Zoals supersmalle kasten voor in de kleinste badkamers, designkubussen in spannende kleuren en een bed met opberglades. Ook komt het woonwarenhuis met een trendy opbergtafel en accessoires voor de OMAR opbergsystemen en de bekende KALLAX serie. De nieuwe producten zijn vanaf februari 2017 verkrijgbaar bij IKEA.

Be square
Ben je creatief met kubussen? Met de vierkanten EKET kasten zijn de mogelijkheden eindeloos. Je kan ze zowel op de vloer plaatsen als aan de wand hangen. Ga voor de klassiek witte kast met vier compartimenten. Of combineer de donkerblauwe en knaloranje kasten tot een waar kunstwerk.

Opbergen & Opruimen Tips: Ikea Opbergsystemen met Dynan Badkamer Kasten Serie – MEER Opbergen Ideeen… (Foto Ikea  op DroomHome.nl)

KALLAX 2.0
Geef meer karakter aan je opbergruimte met de accessoires voor de KALLAX open kast. Wat dacht je van een metalen mand of de stoffen opberger die je met leren banden kan bevestigen onder een plank? Met de grijze tussenstukken verdeel je de kast in kleinere compartimenten, zodat je meer kleine spullen kwijt kan.

WonenWonen

Badkamerproof
In een kleine badkamer heb je nauwelijks ruimte om iets op te bergen. Daarom komt IKEA met de DYNAN badkamerserie. Smalle, open en dichte kasten die je in de kleinste hoeken en zelfs boven het toilet kan plaatsen. Het stoere Scandinavische design is afgewerkt met bamboe, dat van nature waterbestendig is.

Opbergen & Opruimen Tips: Ikea Opbergsystemen met Nordli Bed met Opberglades in de Slaapkamer. (Foto Ikea  op DroomHome.nl)

Onder het bed
Kom je ook opbergruimte te kort in de slaapkamer? Het liefst zou je alles onder het bed schuiven. En dat kan! Want het nieuwe NORDLI bedframe heeft maar liefst zes opberglades. De lades sluiten mooi aan op het frame, waardoor al je spullen uit het zicht verdwijnen. Zo blijft het bed het pronkstuk van de slaapkamer.

Er kan nog meer bij
De OMAR stellingkasten worden nog praktischer met deze nieuwe accessoires. Zo zorgt de stalen afdekplaat ervoor dat je spullen niet door het gaas kunnen vallen en kan je met de verbindingselementen meerdere kasten aan elkaar vastmaken. Creëer nog meer opbergruimte met de mand, die je eenvoudig aan de kast klikt.

Opbergen & Opruimen Tips: Ikea Opbergsystemen met Omar Stellingkasten voor o.a. in de Keuken. (Foto Ikea  op DroomHome.nl)

Trendy tafel
De nieuwe GUALÖV opbergtafel is licht en handzaam, zodat je de tafel makkelijk kan verplaatsen. Het klassieke stalen frame heeft een luchtige en ruimtelijke uitstraling en past in vrijwel ieder interieur. De bijzettafel heeft onder het blad een open opbergruimte voor bijvoorbeeld tijdschriften of een deken. Bron: Ikea.nl

Google+