CASA = Mijn Interieur met Betaalbare Feelgoodproducten

CASA Woonaccessoires in een DroomHome Interieur - FOTO'S

CASA woonaccessoires in huis – CASA vaas en schaal van mat grijs glas – MEER interieur inspiratie… (Foto DroomHome.nl)

Er is goed nieuws voor de vele woonfans onder ons. Interieurwinkelketen CASA gaat Nederland veroveren met de opening van in totaal 110 winkels (medio 2019) waarvan 50 nog dit jaar.

CASA wil je echt thuis laten voelen. Het assortiment bestaat uit een kwalitatief aanbod van decoratieve en functionele interieuritems voor een betaalbare prijs. Geheel volgens de laatste trends is er op basis van 3 hedendaagse stijlen keuze uit mooie woonaccessoires, badkamer en keukenitems, huishoudtextiel, geschenkartikelen en meubelen.

CASA Thuis Inspiratie Foto's

Je begrijpt, DroomHome wilde de nieuwe CASA natuurlijk met eigen ogen van dichtbij bekijken en de mooiste woonaccessoires spotten voor in ons interieur. In de eerste Hollandse CASA, gevestigd in Utrecht, ervaar je goed dat wooninspiratie opdoen het hoofddoel is van deze woonwinkel. Iedere woonstijl heeft zijn eigen hoekje met interieurproducten. Bekijk de foto's van de verschillende CASA accessoires die wij meegenomen hebben in onze (grote) winkelmand en een perfect plekje hebben gegeven in de verschillende ruimtes in huis.

CASA woonaccessoires in huis – CASA vaas en schaal van mat grijs glas. (Foto DroomHome.nl)

De CASA mat grijs zwarte vaas en schaal van glas komen uitstekend tot hun recht in het zwart metalen rek tussen de andere persoonlijke accessoires in de urban citylook woonkamer.

CASA woonaccessoires in huis – CASA geglazuurd keramiek servies als bord, schaal en kom, handwerk uit Portugal. (Foto DroomHome.nl)

CASA woonaccessoires in huis – CASA geglazuurd keramiek servies als bord, kom en mok, handwerk uit Portugal. (Foto DroomHome.nl)

Bijzonder zijn de geglazuurde serviesonderdelen van CASA. De prachtige keramieken borden, schaaltjes en kommen met een bijzonder glazuur, worden handgemaakt in Portugal waardoor ieder stuk uniek is. En dat voor een mooie prijs! De aardewerk kom, schaal en het bord zijn perfect voor het serveren van lekkere hapjes en knabbeltjes als er visite komt.

CASA woonaccessoires in huis – CASA kaarsen met geometrisch reliëf in lichte grijs bruin tinten. (Foto DroomHome.nl)

CASA woonaccessoires in huis – CASA kaarsen met geometrisch reliëf in lichte grijs bruin tinten. (Foto DroomHome.nl)

De sidetable in de gang is gemaakt van een oude travertin vensterbank. Bij binnenkomst moet de woning rust uitstralen en de bovenstaande Polygon kaarsen van CASA in de zachte grijs bruine tinten geven perfect het welkome gevoel weer.

CASA is met 500 woonwinkels in 11 landen actief, waar nog eens 110 winkels in Nederland bijkomen. Kijk op: be.casashops.com/nl/ voor de webshop, maar ook voor de opening van een nieuwe CASA in jouw buurt. #cosywithcasa

Google+