Color Up Your Interior Met Wesco Woonaccessoires

Colorful Living Met Wesco Producten

Colorful Living met Wesco Woonaccessoires – Keuken: Wesco Pushboy Turquoise Afvalbak – MEER Keukenaccessoires… (Foto Wesco  op DroomHome.nl)

Als de bladeren van de bomen verkleuren en de dagen korter worden, begint het bij de meeste interieurliefhebbers te kriebelen... het is tijd voor een restyling! Een paar accessoires kunnen een ruimte vaak al een heel andere uitstraling geven. ‘Color up your interior’ voor een verrassend resultaat.

Met de iconische producten van Wesco gaat een colorful living zeker lukken. Het zijn stuk voor stuk eyecatchers, verkrijgbaar in een breed kleurenpalet en ook nog eens heel functioneel.

Colorful Living met Wesco Woonaccessoires – Keuken: Wesco Breadboy Broodtrommel. (Foto Wesco  op DroomHome.nl)

Het van origine Duitse merk Wesco maakt al 150 jaar huishoudelijke producten van topkwaliteit met hightech functionaliteiten. De opvallende kleuren en de ruime keuze hierin maken Wesco-producten aantrekkelijk voor het hele huis. Er is altijd een product dat past bij het interieur.

Vandaag is rood… of kies je toch voor groen, geel, blauw?
Herfstkleuren terug laten komen in huis, of juist kiezen voor een gedurfde kleur om het huis een ‘kleurenboost’ te geven? Natuurlijk kan de muur een nieuwe lik verf krijgen, kunnen de kussens vervangen worden, maar denk ook eens aan de producten in de openwoonkeuken. De keukenweegschaal, broodtrommel, voorraadbussen, prullenbak in een nieuwe kleur en het aanzicht is gelijk anders. Color it up met bijvoorbeeld een warm kleur als rood. En vergeet de kleinste ruimte in huis niet. Deze kan eenvoudig ‘gepimpt’ worden. Color it up met een nieuwe toiletborstel, wc-rolhouder en prullenbak. En dan nu de hamvraag: ga je voor een koele kleur zoals blauw, heb je liever rustgevend groen of ga je toch voor een hele andere kleur?

Colorful Living met Wesco Woonaccessoires – Keuken: Wesco Baseboy Geel Afvalbak en Breadboy Geel Broodtrommel. (Foto Wesco  op DroomHome.nl)

Er is nog zoveel meer mogelijk met de producten van Wesco. Dus de woon-, slaap-, badkamer en het kantoor kunnen dit najaar gelijk meegenomen worden in de restyling. Van de Miniball, Spacy Basket tot de verschillende prullenbakken, brood- en koektrommels; ze zijn in heel veel verschillende kleuren te krijgen én handig in gebruik. Wanneer je aan de slag gaat, onthoud dan het volgende; balans is hét sleutelwoord bij het kiezen van kleur in een ruimte. Pas dus op voor een overdaad aan één kleur en vergeet niet om neutrale kleuren te gebruiken als grijs, zwart, bruin en wit. Bron: Wesco-int.com

Google+