Creatief Interieur met Ikea Sjalvstandig Collectie

Creatief Interieur met Ikea Självständig Collectie

DIY collectie SJÄLVSTÄNDIG van Ikea met modulaire vloerkleden – MEER Ikea inspiratie… (Foto Ikea  op DroomHome.nl)

Hoe kleiner de wereld lijkt te worden, hoe meer behoefte er is om anders te zijn dan de rest. Met die gedachte in het achterhoofd ontwierp IKEA de limited SJÄLVSTÄNDIG collectie. De nieuwe collectie breekt met bestaande regels en laat mensen thuis een eigen draai geven aan de producten. Het Zweedse woonwarenhuis prikkelt de creatieve en rebelse kant van mensen met opvallende producten als een modulair tapijt en keramische vazen met een persoonlijke handtekening en handafdruk. De collectie is vanaf oktober verkrijgbaar bij IKEA.

Carpet diem
IKEA vroeg de medewerkers in de fabriek om hun handafdruk en handtekening in de keramische vazen te zetten - elke vaas is dus uniek. "Het is belangrijk om te benadrukken dat het om mensen gaat, niet om machines. Heel speciaal dat hun handtekeningen nu de hele wereld over reizen", vertelt Maria O'Brian, Creative Leader IKEA.

De SJÄLVSTÄNDIG collectie daagt uit om buiten de gebaande paden te treden. Zo zijn de blauwe en zalmroze kussens niet bedoeld voor op de bank of de stoel, maar om op de vloer te leggen. Het gele schelpvormige kussen kan je uitgerold neerleggen, of oprollen tot een punt. Met de rollen tape in verschillende kleurencombinaties maak je thuis een eigen kunstwerk.

DIY collectie SJÄLVSTÄNDIG van Ikea met modulaire vloerkleden. (Foto Ikea  op DroomHome.nl)

DIY collectie SJÄLVSTÄNDIG van Ikea met keramische vazen met handafdruk. (Foto Ikea  op DroomHome.nl)

Vazen met een verhaal en kussens op de grond
IKEA vroeg de medewerkers in de fabriek om hun handafdruk en handtekening in de keramische vazen te zetten - elke vaas is dus uniek. "Het is belangrijk om te benadrukken dat het om mensen gaat, niet om machines. Heel speciaal dat hun handtekeningen nu de hele wereld over reizen", vertelt Maria O'Brian, Creative Leader IKEA. Bron: Ikea.nl

Google+