Creëer Een Natuurlijke Sfeer In Huis

Creëer Een Natuurlijke Sfeer In Huis

Natuurlijk Wonen Tips - Creëer een Natuurlijke Sfeer in Huis met Hout en Steen: Vloeren, Teak Eettafels en Woonaccessoires als Vloerkleden, Planten, Fotobehang en Tuinposters. (Foto 123rf.com  DroomHome.nl)

Trekken pure vormen en materialen speciaal jouw aandacht in interieurs, dan ben je een echte fan van de populaire natuurlijke woonstijl. Elementen van de natuur van buiten vinden we vandaag de dag overal terug in de woonkamer, keuken, badkamer en slaapkamers in huis. Kun je wel wat hulp gebruiken bij het creëren van een gezellige natuurlijke sfeer in huis, laat je dan inspireren door de volgende interieurtips.

Natuurlijk Wonen Kenmerken

Natuurlijke Materialen

Hout
Steen – natuursteen
Leer – sisal en zeegras
Wol – Vilt
Planten

Natuurlijke Kleuren:;

Bruin in verschillende tinten
Wit
Blauw
Groen

Tuin
Zie de tuin als inspiratiebron voor de inrichting binnen. Het werkt ook andersom: door de woonstijl van binnen door te trekken naar buiten lijkt de leefruimte groter. Met eenheid in de inrichting wordt er rust gecreëerd wat een belangrijk element is van natuurlijk wonen. Mocht je nou geen tuin hebben of uitzicht op de tuin, dan is fotobehang op de muur of een tuinposter op het balkon, met uiteraard een natuurprint, een leuke optie.

Natuurlijk Wonen Tips - Creëer een Natuurlijke Sfeer in Huis met een Houten Teak Eettafel voor Gezellig Tafelen. (Foto Pixabay.com  op DroomHome.nl)

Teak Eettafels
Naast organische vormen, denk aan meubels van drijfhout, zijn robuust en rechthoekig alom vertegenwoordigd in de natuurlijke interieurstijl met teak eettafels als goed voorbeeld. Familie en vrienden verzamelen zich rond de eettafel, die van de keuken een echte woon-leefkeuken maakt. Heerlijk relaxt tafelen en de dag doornemen samen aan een tafel die door het stevige hout, goed tegen een stootje kan.

Natuurlijke Woonaccessoires
Door de vele meters geven natuursteen, maar ook op de vloer gelijk de gewenste sfeer in huis. Vloerkleden van sisal, zeegras, hennep, jute en wol zijn gemaakt van 100% natuurlijk materiaal. Met zo’n kleed onder de bank ontstaat er een gezellig intiem wooneilandje waar je je heerlijk kunt terugtrekken bij de haard. Geen haard thuis? Dan doe je net alsof met een stapel houtblokken in een nis. Creatief met hout inspiratie. Het groen van planten en de vele kleuren van een wild veldboeket zorgen voor de frisse kleuraccenten in de aangename natuurlijk woonstijl.

Google+