De digitale IKEA catalogus 2021

IKEA catalogus 2021 digitaal met persoonlijk advies!

IKEA catalogus 2021 digitaal met persoonlijk interieuradvies (Foto IKEA  op DroomHome.nl)

Ta, ta, ta, daar is ie weer: de nieuwe IKEA catalogus 2021!!! Wat zijn de IKEA woontrends en trend kleuren voor volgend jaar? 

 

Blader op je gemak door de 288 pagina's tellende digitale IKEA catalogus 2021 en bekijk compleet ingerichte woonkamers, keukens en badkamers in populaire woonstijlen. Niet alleen voor binnen is er je favoriete IKEA kast, bed, dekbedovertrek en bank, maar ook je tuin, terras en balkon kun je helemaal inrichten met IKEA meubels en woonaccessoires.

Persoonlijk IKEA interieuradvies

IKEA geeft haar catalogus dit jaar een gezicht. De komende twee weken voorziet 'Wandelende Catalogus' Fabiënne Breevaart heel Nederland van interieur- en stylingadvies. Eind augustus plaatste IKEA een online oproep, waarna honderden mensen zich aanmeldden als eerste Wandelende Catalogus van IKEA ooit. Het bedrijf koos uiteindelijk voor de 28-jarige Fabiënne uit Breda door haar originaliteit en frisse blik op interieurgebied. Vorig jaar gaf IKEA de befaamde catalogus al een stem door deze als luisterboek te presenteren. Van 7 september tot en met 18 september kan iedereen in gesprek gaan met de Wandelende Catalogus Fabiënne, door haar een persoonlijk bericht te sturen via het Instagramkanaal van IKEA Nederland. 

Speciaal voor IKEA fans die een gedrukt exemplaar op prijs stellen - bijvoorbeeld om hun verzameling compleet te houden - zorgt het bedrijf voor een gelimiteerd aantal Van de papieren IKEA gids 2021. Die zijn af te halen in de IKEA winkels.  

Google+