De Interieurtrends van 2019

De Interieurtrends van 2019

Ben je ook benieuwd wat de interieurtrends van volgend jaar zijn? De grote woonbeurzen, net als onze eigen vt wonen&design beurs, stralen één en al positiviteit uit. Het mag allemaal uitbundiger in de inrichting. Naast de vriendelijke trendkleuren en zelf styleren, zorgt het kleiner wonen in 2019 voor de ultieme interieurontwerp uitdaging!

Interieurtrends 2019: Landelijke woonkamer Florida met eettafel, eetkamerbank, tv-meubel, salontafel en dressoir (Foto Woon en Zo  op DroomHome.nl)

Interieurkleur van het jaar 2019
Heb je ze al gespot, de interieurkleuren die in onze inrichting van 2019 een grote rol gaan spelen? ‘Spiced Honey’ is een vriendelijke honingbruine kleur van Flexa die uitstekend te combineren is met andere kleuren. PPG, de Voice of Color & eigenaar van Histor verf & Sigma Coatings brengt een zelfde rust binnen in het interieur (alleen via de nacht) met de kleur 'Night Watch'. Deze PPG kleur van het jaar 2019 is een diepe groen met een zwarte ondergrond.

Interieurkleur van het jaar 2019: Flexa kleur Spiced Honey & PPG/Histor kleur Night Watch (Foto Flexa, PPG  op DroomHome.nl)

Beide kleuren zijn een prachtig canvas voor de eigentijdse inrichting van de woning die de moderne meubels van Woonenzo extra mooi laten uitkomen. Zowel ‘Spiced Honey’ als ‘Night Watch’ hebben een luxe en huiselijke uitstraling.

Interieurtrends 2019: Slaapkamerkast Krona (Foto Woon en Zo  op DroomHome.nl)

De populaire naturellen, wit, grijs, bruin en zwart tinten (Zwart is het nieuwe wit), al dan niet gecombineerd met hout, zijn de kleuren en materialen die je terugvindt in het grote meubelassortiment van Woon en Zo. Deze zeer betaalbare collectie bestaat uit complete woonkamers en slaapkamers, banken, tafels, maar ook badkamermeubels, behang, laminaat en verlichting. Eigenlijk kun je in één keer je hele huis inrichten in de stijl die bij jouw woonwens past.

Interieurtrends 2019: Multifunctionele meubels als hoekbank – slaapbank Kamilia en bedden met opbergruimte (Foto Woon en Zo  op DroomHome.nl)

Multifunctionele meubels
Er is een groot gebrek aan huurwoningen op de woningmarkt en dat gaat in 2019 niet opgelost worden. Het directe gevolg ervan is dat meerdere personen in 1 huis gaan wonen of grotere huizen opgesplitst worden in enkele appartementen. Om de beperkte aantal meters woonruimte maximaal te kunnen benutten zijn meubels met dubbele functies een uitkomst. Wat dacht je van een bank dat uitgeklapt een prima slaapbank is zoals de Kamilia hoekbank met slaapfunctie van Woon en Zo en het bed Latte waar opbergruimte onder zit voor beddengoed en kussens.

Interieurtrends 2019: Behang Timeless – wit behang met petrol motieven (Foto Woon en Zo  op DroomHome.nl)

Eigen creativiteit
De interieurtrends van nu als landelijk wonen, moderne inrichting, de industriële woonstijl en een strak design interieur dienen alleen ter inspiratie bij de inrichting van jouw woning. Jouw huis gaat pas echt als een thuis voelen als je jouw persoonlijke touch aanbrengt in de meubels en woonaccessoires. Een voorbeeld is het W&Zo witte behang Timeless met geometrische motieven in petrol kleur. Dit behang spat werkelijk van de muur en staat prachtig in contrast met rustig ogende design meubels. Wees creatief en ga gewoon op je gevoel af!

Google+