De Ultieme Vakantie met een Stacaravan

De Ultieme Vakantie met een Stacaravan

Voordelen van een vakantie in een eigen stacaravan (Foto 123rf.com  op DroomHome.nl)

Heb je al vaker een fijne vakantie doorgebracht in een stacaravan, maar dacht je vaak: De locatie is fantastisch, maar als het mijn stacaravan was zou ik het een en ander graag anders zien en doen. Wat let je om een stacaravan te kopen die helemaal bij jouw smaak past en aan jouw eisen voldoet? Plaats hem op de voor jouw perfecte campingplaats en geniet nog vele malen per jaar van geweldige vakanties.

Voel je thuis op vakantie

De stacaravan als vakantiehuis zorgt voor een memorabel verblijf als het interieur van deze stacaravan aansluit bij de woonstijl van thuis. De luxe van de eigen woning wil je graag terugzien op jouw vakantieadres.

Voordelen van een vakantie in een eigen stacaravan – Europa caravan Willow woonkamer open keuken (Foto Stekelbos.nl   op DroomHome.nl)

Europa caravans hebben een eigentijds design met een moderne open leefruimte. Heerlijk koken doe je in de moderne keuken met de nodige apparatuur (bijvoorbeeld 4-pits gasstel, koelkast, vriezer en oven/magnetron). Geniet van de zelfbereide gerechten en gezellig uren natafelen aan de eettafel in de ruime eethoek. 

Voordelen van een vakantie in een eigen stacaravan – Europa caravan Willow badkamer (Foto Stekelbos.nl   op DroomHome.nl)

Deze stacaravan heeft 2 slaapkamers voor een uitstekende nachtrust en een badkamer die naast een toilet en wasbak voorzien is van een douche. De Europa staat voor minstens 9 meter woon- en vakantieplezier!

Voordelen van een vakantie in een eigen stacaravan – Europa caravan Willow slaapkamer (Foto Stekelbos.nl   op DroomHome.nl)

Stacaravan voordelen en een enkel nadeel

Na een prachtig voorbeeld van moderne stacaravans zetten we de voordelen en een onvermijdelijk nadeel van de sta-caravan (de naam zegt het al) op een rijtje.
  • Gedurende de vakantie ben je in een vertrouwde woonomgeving die geheel naar wens is. De stacaravans van tegenwoordig zijn van alle gemakken voorzien.
  • Je kunt elk moment in de auto of openbaar vervoer stappen om naar je vakantiestekkie te vertrekken.
  • Geen grote volksverhuizingen van spullen nodig! Je hoeft eigenlijk niet veel bagage mee te nemen omdat alles al aanwezig is. Het is niet nodig om iets te installeren of op te bouwen bij aankomst. Dat scheelt een hoop gestress.
  • Een eigen toilet, of zelfs een eigen badkamer, is voor de gemiddelde campinggast toch wel een super luxe!
  • Het is natuurlijk niet altijd mooi weer. Het comfort van een stacaravan zorgt er voor dat het ook op koude dagen binnen in de caravan lekker warm is. Een dag er niet op uit is geen enkel probleem. Je kunt jezelf prima binnen vermaken met spelletjes of een goede film in een comfortabele omgeving.
  • Eerlijk is eerlijk, er is ook een nadeel. Het nadeel van een stacaravan is vanzelfsprekend dat de caravan op 1 plek staat en niet zo makkelijk verplaatsbaar is als een gewone caravan. Aan de andere kant, het rijden met een caravan is niet ieders hobby en de auto moet krachtig genoeg zijn om de caravan uren te kunnen trekken. 
Google+