Design Zitzakken die je Meteen Wil Hebben

Design Zitzakken die je Meteen Wil Hebben

Design zitzakken – SACKit RETROit Cobana zitzak en drum (Foto SACKit  op DroomHome.nl)

Een zitzak doet je wellicht denken aan die goede oude tijd, toen er eentje in je kinderslaapkamer stond. Of misschien heb je nu zelf kids die regelmatig op een pinguïn of beer met piepschuimvulling neerploffen. Dit zijn in ieder geval niet de relax stoelen waar we het in dit artikel over hebben. Nee, we laten je graag kennis maken met luxueuze design zitzakken!

Zitzakken van hoogwaardige kwaliteit
De comfortabele zitzakken die je op de bovenstaande foto ziet zijn van het merk SACKit. Het zijn duurzame producten van een hele goede kwaliteit. Het is functioneel, stylish en het gaat jaren mee! Ze hebben onder andere deze leuke set met vintage look. Dit staat bijvoorbeeld heel gaaf in een industrieel of Scandinavisch interieur. De algemene look van SACKit is heel modern en clean. Je kunt zelfs een variant van leder kiezen! Door de strakke lijnen is het niet te vergelijken met de uitgezakte zitzakken van vroeger. Je kunt een hele set compleet maken met bijpassende poefs.

Design zitzakken – SACKit RETROit Cobana zitzak en drum voor binnen en buiten (Foto SACKit  op DroomHome.nl)

Speciaal voor in de tuin
Als je graag buiten zit, dan zijn er speciale zitzakken voor in de tuin. Deze kunnen tegen vocht, maar ook tegen vorst! Ze kunnen dus het hele jaar door buiten blijven liggen. Het merk Outbag heeft verschillende geweldige opties. Er zijn allerlei kleuren beschikbaar zodat er altijd wat voor je tussen zit! En wat ook fijn is om te weten: de kleuren kunnen niet vervagen door het felle zonlicht. Ook hierbij is de kwaliteit dus weer top!

Design zitzakken – SACKit RETROit Cobana zitzak in petrol kleur voor huis en tuin (Foto SACKit  op DroomHome.nl)

Luxe loungeplek in je interieur
Met een zitzak kun je een echte loungeplek creëren. In de tuin, maar ook in je huis! Hoe fijn is het om op een koude winterdag knus voor de openhaard te zitten? Leg een zacht kleedje op de grond en pak er een warme deken bij. Schaf een grote zitzak aan om er gezellig met z’n tweeën op te kunnen liggen. Ook een goed idee: gebruik zo’n ontspannen stoel voor het gamen. Je kunt er ook heerlijk een filmpje op kijken of een goed boek lezen. Qua look is er van alles mogelijk. Van neutrale kleuren als bruin en grijs tot opvallende kleurrijke prints. Sommige hoezen kun je zelfs in de wasmachine gooien! Hierdoor is het makkelijk schoon te houden. De design zitzakken zijn dus geschikt voor elke ruimte in je huis. En wist je dat ze zelfs steeds vaker in kantoren worden gebruikt? Dit maakt het vergaderen ineens een stuk relaxter!

Zou jij ook graag een luxe design zitzak in je tuin of huis willen hebben? 

Google+