Dieet van het Huis – Afvallen met Interieur Trucs

Dieet van het Huis – Afvallen met Interieur Trucs

Dieet van het Huis – Afvallen met Interieur Trucs – Afslanken zonder Pillen en Dieetboeken, maar met Handige Kleur-Interieur en Woonaccessoires Tips (Foto 123rf.com  op DroomHome.nl).

Lekker eten willen we allemaal. Maar hoe voorkomen we dat we te veel eten en zelfs afvallen zonder ingewikkelde diëten en pillen, shakes en voedingssupplementen? Met het ‘Dieet van het Huis’ – jouw huis: gezond afvallen met interieur trucs.

Kleur & Interieur - Dieet

Begin bij de kleur van de muren in de eetkamer of woonkeuken.

Bij gebruik van de kleur blauw in de ruimte zal de eetlust vanzelf afnemen. Huis-dieet tip: Geef de eetkamer een mooie metamorfose in Delftsblauw met wit en blauwe borden in de servieskast en chic Delftsblauw behang, helemaal hip.

In restaurants stimuleren goud & crème, geeltinten, oude rood, terracotta en sinaasappel kleuren de trek maar ook langer natafelen. Heel gezellig, maar over-eten ligt op de loer. Uitbundige variaties op deze kleuren als geel en oranje hebben de neiging om je sneller te laten eten. Deze kleuren zie je vaak bij fastfood restaurants.

Het sein van verzadiging komt gemiddeld na zo’n 15 minuten, maar meestal wordt een maaltijd in minder tijd gegeten. Uit onderzoek is gebleken dat overgewicht bij kinderen voorkomen kan worden door gebruik van een zandloper. Zo lang de zandloper loopt, zo’n dertig seconden, moet je kauwen op 1 hap eten. Het geeft de kinderen de tijd om te realiseren of ze al vol zitten of niet volgens the Journal of the Association for Consumer Research.

Dieet van het Huis – Afvallen met Interieur Trucs als een Klein Bord, Eten met een Vork en een Zandloper. (Foto 123rf.com  op DroomHome.nl)

Tafelen & Afvallen

Naast het eten van een kleiner bord (je schept 20-25% procent minder op), geeft het Eten van een vork in plaats van een lepel je eerder het idee dat er al genoeg calorieën ingenomen zijn.

Volgens de etiquette is het ook eleganter dan alles maar naar binnen schuiven met een zo groot mogelijke lepel uit het bestek. Echt chic is het eten van papieren bordjes niet maar het maakt wel minder aantrekkelijk om veel te eten. Slappe plastic bordjes zijn ook effectief maar minder milieuvriendelijk.

Jezelf zien in een spiegel terwijl je aan het eten bent, maakt ongezonde snacks buitengewoon onaantrekkelijk. Dus plaats spiegels in de ruimtes in huis waar gegeten wordt. In de spiegel bekijk je jezelf en je gedrag op een objectieve manier en beoordeel het zoals andere mensen het doen. Het eten van ongezond voedsel geeft je het ongemakkelijk gevoel van falen.

Afvallen met een Stijlvolle Schoonmaakworkshop

Jouw huis is jouw kasteel en behandel het dan ook als een echte kasteelvrouwe!

Maak van de schoonmaak een stijlvolle workout waarin je het hele interieur, kamer voor kamer, op een leuke manier onder handen neemt. Van de keuken, slaapkamer en woonkamer tot de badkamer en grasmaaien aan toe. 

Dieet van het Huis – Afvallen met Interieur Trucs als een Stijlvolle Schoonmaakworkshop. (Foto 123rf.com  op DroomHome.nl)

Geen fitness in de jaren 50. Wist je dat de vrouw van toen een goede 1000 calorieën per dag verbrandde door enkel en alleen het huishouden te doen. 238 Calorieën verlies je bijvoorbeeld met een uur de vloer moppen en uitwringen in een emmer! Producent Vileda zou kijken of er markt is voor een mop met ingebouwde calorieën teller! En speciaal voor de vrijgezelle man: je verbrandt er niet heel veel calorieën mee, maar alstublieft maak het toilet vaker dan het gemiddelde van 2 maal per jaar schoon. Word zeer gewaardeerd!

Dieet van het Huis – Afvallen met Interieur Trucs, makkelijk toch!

Google+