Dit zijn de IKEA lente woontrends 2024!

Maak je interieur lenteproof met de IKEA woontrends 2024

IKEA lente woontrends 2024 – Kleurexplosie in het interieur met geel groen blauw kleed, IKEA kussens en dekbedovertrek (Foto: IKEA  op DroomHome.nl)

Het is lente bij IKEA! Haal met kleurrijke accessoires uit de IKEA voorjaar woontrends 2024, de lente in je interieur. Bij het geliefde woonwarenhuis staat dit seizoen in het teken van opvallen – met prints geïnspireerd op lichtreflecties en organische vormen, abstracte designs en zwart-wit contrasten. Maak je interieur lente proof met de nieuwe IKEA voorjaarsitems en ga het nieuwe vrolijke seizoen vol energie tegemoet!

IKEA's zonnigste woonaccessoires

De nieuwste woonaccessoires van IKEA zijn geïnspireerd door het zonlicht en geven je huis een flinke dosis positiviteit. De kleuren van het HOTELLRUM vloerkleed vloeien over van warmgeel naar petrol blauw, alsof de zon ondergaat in de zee. Kruip onder het OLYMPTISTEL dekbedovertrek, dat bedrukt is met een print van kleurrijke inktdruppels. Laat je de volgende morgen zachtjes wekken door de ochtendzon met de GLÄSORT IKEA gordijnen die subtiel licht laten doorschijnen. De speelse BILD poster brengt je terug naar je jeugd en toont glinsterende knikkers in een spel van kleur en lichtreflecties van de zon.

IKEA lente woontrends 2024 – Natuurlijke tinten groen in de IKEA woonaccessoires als IKEA tafelkleed, kussens, poefs en vloerkleed (Foto: IKEA  op DroomHome.nl)

Fris groene tinten IKEA woondecoratie tot natuurlijke meubels

De lente staat symbool voor vernieuwing, de natuur ontpopt zich tot een explosie van frisgroene bladeren. Haal buiten naar binnen en mix verschillende tinten groen en natuurlijke texturen voor een echt voorjaarsgevoel. Laat rechte lijnen los en omarm organische vormen, die zijn geïnspireerd op het buitenleven. Dek de tafel met het NÄBBFISK IKEA tafelkleed waarvan de grafische print doet denken aan rijstvelden. Schenk een kop thee in de PIGGÅL mok in groen of wit en ga lekker zitten op de LISABO eetkamerstoel van berkenhout met gestoffeerde zitting. Hang de YTLÄGE lamp boven de tafel en laat je verrassen door het bijzondere in- en uitvouwbare ontwerp: hij is in- en uitvouwbaar, wat zorgt voor een speels lichtspel wanneer de lamp aanstaat.

IKEA lente woontrends 2024 – Citroen print en zwart wit dekbedovertrek, poster en citroen geel IKEA gieter (Foto: IKEA  op DroomHome.nl)

Combineer zwart witte IKEA woonitems met een vleugje citroen geel

Vorm een basis met zwart-witte producten en voeg een accentkleur toe waarmee je sfeer creëert. Bijvoorbeeld geel, een kleur die staat voor blijdschap en je interieur een speelse twist geeft - ideaal voor het voorjaar. Het NORSKNOPPA IKEA dekbedovertrek heeft een vrolijke citroenprint en is heerlijk zacht door de mix van katoen en viscose. Wil je het geheel wat stoerder maken? Zorg voor contrast en combineer het dekbedovertrek met het zwarte SANDMOTT kussen met handgeschilderd patroon. Blijf kijken naar de PJÄTTERYD poster die door de dynamische print met kleuraccenten de aandacht trekt. Veel groen in huis? Met de opvallende citroengele FÖRENLIG gieter vergeet je niet de planten water te geven!

IKEA lente woontrends 2024 – Zwart witte grafische prints op IKEA kussenhoezen en kleden – terracotta en olijfgroene muren (Foto: IKEA  op DroomHome.nl)

Hypnotiserende prints op IKEA kussenhoezen en kleden: zwart-wit, terracotta en olijfgroen

Waag je aan een mix van grafische zwart-wit prints en combineer met de natuurlijke warmte van terracotta of olijfgroen op de muur. Deze krachtige combinatie vormt de perfecte basis voor een stijlvolle inrichting. Laat je betoveren door de hypnotiserende kracht van grafische prints en kleed de SÖDERHAMN chaise longue aan met de knalrode hoes en de SÖTRÖNN kussenhoezen. Het SÖTRÖNN plaid is op twee manieren te gebruiken: kruip eronder om te relaxen of maak een statement door hem aan de muur te bevestigen. Een kleine muur kleed je aan met de SÖTRÖNN decoratieve IKEA spiegel, ondanks zijn formaat een echte eyecatcher.


Alles over de hipste woontrends, interieur kleuren in de nieuwste interieurtrends & laatste woontips van IKEA!

Google+