Dit zijn de Interieurtrends voor 2017!

Dit zijn de Interieurtrends voor 2017!

Dit zijn de Interieurtrends van 2017 – Interieurkleur Denim Blauw, Planten, Houten Vloeren als Parket en Stoere Meubels met Humberto Tan en Jules Deelder. (Foto DroomHome.nl)

Op de grootste woonbeurs van Nederland, de vt wonen&design beurs zijn de nieuwste interieurtrends voor 2017 gepresenteerd. De belangrijkste en meest opvallende ontwikkelingen op meubels en woonaccessoires gebied zetten we hier in de spotlights.

Omdat de wereld constant verandert, ga je gewone dingen als vrienden, familie en werk meer waarderen. Terugkeren naar de natuur en het pure genot van ervaren wordt veel belangrijker. Dit thema wordt al onderstreept door de interieurkleur van het jaar 2017: denim blauw. Wist je dat zestig procent van de mensen blauw als favoriete kleur heeft? Blauw is een aangename tijdloze kleur die in verschillende tinten perfect past in vele woonstijlen van drama donker tot licht fris.

Denim blauw zie je niet alleen op de muur als verf en behang, maar ook vloerkleden met blauwe bohemian patronen gaan dit jaar de woonkamers en slaapkamers veroveren.

Dit zijn de Interieurtrends van 2017 – Interieurkleur Denim Blauw, Planten, Houten Vloeren als Parket. (Foto Parketdirect.nl DroomHome.nl)

Terugkeer naar de natuur begint bij de basis van de woninginrichting: de vloer. Parketdirect.nl geeft de houten vloer, als parket, een extra dimensie door de vele dessin mogelijkheden als de stijlvolle visgraat en de moderne whitewash, geolied, gelakt en hardwax laag. Planten zijn zeker weer terug in het interieur, maar dan wel in de stoere groene bladplanten versie. Daarnaast worden folklore en oude botanische tekeningen van planten afgedrukt op behang, tegels en verwerkt in fotolijsten.

Stoer zijn ook de meubelen in 2017. Stevige zwarte stellingkasten voor in de woonkamer zie je niet alleen meer terugkomen in de industriële woonstijl. Stoere comfortabele relaxfauteuils worden ontworpen door mannen als Humberto Tan, met bijpassende kleding en Jules Deelder voor een heerlijke avond gevuld met jazz muziek.

Google+