Droom-Interieur Trends 2018

Droom-Interieur Trends 2018

Droom-Interieur Trends 2018 – Modern Wonen: Houten Materialen en Warme Kleuren in Natuzzi Hoekbank en Kussens (Foto DroomHome.nl)

We zijn al weer over de helft van 2017, echt waar! De woontrends van 2018 kloppen al aan de voordeur. Het zal je verbazen, er zitten verrassende interieurideeën bij die je vast en zeker binnen gaat laten in jouw inrichting. Ik ben benieuwd welke woontip voor 2018 jouw voorkeur heeft.

Interieur Kleuren 2018

Een enkele fauteuil in een opvallende kleur of schilderijlijstjes in neonkleuren aan de muur laten het interieur opleven na de periode vol met grijstinten. Zulke heldere koele kleuren in huis is niet iedereen z’n smaak. Een groep mensen wil met hun huis een groot comfortabel nest bouwen en in 2018 zien we dat warme kleuren deze gewenste rust in huis brengen. Het kleurenpalet bruin, karamel, beige, zwart, wit en goud wordt gecombineerd met tribal patronen en natuurlijke materialen. Als accentkleur is rood aan de beurt samen met oranje, de tint waar je lekker lang van gaat tafelen. Gezellig!

Droom-Interieur Trends 2018 – Rustiek/Klassiek en Industrieel Wonen: Semi-Transparante Rolgordijnen met Houten Bureau (Foto Pinterest  op DroomHome.nl)

Decoratietrends 2018

Raamdecoratie – Wil je op z’n tijd buiten, buiten houden, maar wel van het zonlicht binnen kunnen genieten, dan zijn transparante en semi-transparante rolgordijnen de perfecte raambekleding. Bij het rolgordijn bestellen kun je kiezen uit vele moderne kleuren, maar ook alvast vooruit lopen met de 2018 tinten o.a. genaamd Fudge, Crispy Biscuit en Bakery Brown.

Vloeren – Grote vloerkleden van natuurlijke materialen als wol, stukjes leer en vilt maken van de woonkamer en slaapkamer een warme, knusse ruimte waarin geleefd en ’s nachts heerlijk in geslapen kan worden.

Duurzaam – Naast bijvoorbeeld volledig biologische afbreekbare krijtverf, is een marmoleum-vloer uitsluitend gemaakt van natuurlijke grondstoffen en gemalen schillen van de cacaoboon, een goed voorbeeld van duurzaamheid in het inrichten van een woning. Deze natuurlijke vezels geven de vloer een speels effect.

Droom-Interieur Trends 2018 – Retro en Industrieel Wonen: Lamp met Getint Glas met Filament Led Lamp (Foto Pixabay.com  op DroomHome.nl)

Verlichting – Hang- en tafellampen, met een getint glazen bol en een filament led lamp, geven prachtige verlichting en verbruiken tot 90% minder energie.

Houten wandbekleding – Niet de schrootjes van vroeger of de met houtprint bedrukte triplex-delen, maar panelen van echt hout geven een enkele wand in huis een warme welkome uitstraling. Het is een geweldige sfeermaker in een (niet meer voor lang) ongezellige nieuwbouwwoning.

Google+