Een goed woonadvies is altijd welkom

Een goed woonadvies is altijd welkom

Woonadvies is altijd welkom – Interieur tips van een professional (Foto Jason Wang, Unsplash.com  op DroomHome.nl)

In 2021 blijven we nog steeds binnen. De hoop is dat de vaccins de benodigde bescherming gaan bieden zodat we ook eens naar buiten mogen. Mensen gaan door dat langdurig binnenblijven ook kritisch kijken naar het interieur. Wat kan ik met een kleine investering veranderen zodat het thuisgevoel versterkt wordt?

- Inspiratie opdoen

Als je exact weet wat voor interieurstijl je wil dan is het zoeken naar het juiste meubelstuk of accessoires. Ben je minder zeker welke stijl je persoonlijk raakt dan is een goede oriëntatie nodig. Scrol door internet of blader in woonmagazines en doe inspiratie op. Bedenk dat een woning vooral bepaald wordt door de stoffering, raambekleding, vloer en wanden. Kleur en materiaal is bepalend voor de sfeer.

- Rustige inrichting

De basis dient bij voorkeur rustig te zijn. Witte of licht grijze wanden en een neutrale vloerkleur vervelen nooit. Er zijn wel enige wetmatigheden die je moet toepassen. Een kleine ruimte heeft rustige kleuren nodig. Dit geldt ook voor de inrichting. Grote meubels horen in een grote living en in een kleinere woonkamer horen meubels van bescheiden omvang. Het is wel belangrijk om samenhang te hebben in de inrichting.

- Stijl laat persoonlijkheid zien

Een bepaalde stijl geeft die samenhang en harmonie. Het is een persoonlijke keuze welke stijl je kiest. Wel verraadt een stijl jouw persoonlijkheid. Bepaalde stijlen kunnen prima gecombineerd worden. Modern en strak mag gecombineerd worden met antiek. Het verschil in stijl wordt dan een contrast of eye catcher. De meest gekozen stijlen zijn wel de industriele, Scandinavische en landelijke stijl.

Woonadvies is altijd welkom – Interieur tips voor je woonkamer, eetkamer, slaapkamer en nog meer…  (Foto Bumiputra, Unsplash.com  op DroomHome.nl)

- Advies is welkom

Goede woonwinkels hebben professionals om klanten te adviseren. Ze kunnen advies geven over de materialen en de voor- en nadelen aangeven. Een interieuradviseur Decorette geeft de mogelijkheden van raam- en vloerbekleding aan en kan het ook nog uitvoeren. Een juiste adviseur luistert goed naar de wensen en behoeften en vertaalt dat in de juiste producten en materialen.

Welke stijl je ook kiest, kies wel voor duurzaamheid. 


Online Gratis Woonbrochures Aanvragen! – Gratis Keukenbrochures, Mooie Brochures van Badkamers, Interieur Magazines, Wonen & Slapen Boeken, Haarden & Gratis Vloeren Stalen Aanvragen LEES MEER…
Google+