Een Industrieel Tintje In Huis Met Aluminium

Een Industrieel Tintje In Huis Met Aluminium

Industrieel Interieur met Aluminium – Wanddecoratie: Foto op Aluminium (Foto  op DroomHome.nl)

Er zijn zoveel verschillende interieurstijlen mogelijk en elk hebben ze weer hun charmes. Een modern, vintage, scandinavisch of industrieel interieur. Voor alle stijlen zijn verschillende decoraties mogelijk. Wil je jouw interieur een industrieel tintje geven? Dit kan op verschillende manieren. Je leest hieronder hoe je dit in een paar simpele stappen kunt doen.

Kies jouw stijl decoratie
Wanneer je jouw wanden wilt decoreren, begin je bij het bepalen van de stijl van je interieur en welke decoratie hierbij zou passen. Er zijn genoeg woontrends, maar geen regels. Kies dus lekker zelf wat jij mooi vindt! Er zijn genoeg wanddecoraties in de winkel te vinden, maar je kunt ook heel goed zelf een decoratie ontwerpen. Wanneer je graag een industriële wanddecoratie wilt, is een foto op aluminium bijvoorbeeld erg geschikt.

Wat voor soort wanddecoratie wil je aan de wand?
Nadat je de stijl van je wanddecoratie bepaald hebt, is de volgende stap het kiezen van jouw soort wanddecoratie. In woonwinkels vind je tegenwoordig genoeg industriële wanddecoraties, maar zelf iets ontwerpen kan ook heel leuk zijn.

Zo kun je tot in de details bepalen hoe jouw wanddecoratie eruit komt te zien. Je kunt namelijk zelf keuzes maken uit:

  • de materiaalsoort
  • het formaat
  • de afwerking
  • en de afbeelding

Eventueel kun je jouw foto nog bewerken met een zwart-wit of sepia filter of een tekst aan je foto toevoegen, zodat het extra persoonlijk wordt. Op deze manier weet je zeker dat de wanddecoratie bij je interieur zal passen. In een industrieel interieur past een foto op aluminium heel goed, maar bijvoorbeeld ook een houten foto of ingelijste poster. Beide materiaalsoorten vallen ook goed te combineren met de woonplant van de maand september, de Alocasia.

Wanneer je kiest voor een eigen foto op aluminium of een andere materiaalsoort, komt het meest lastige nog: het kiezen van de foto. Er zijn namelijk veel verschillende opties. Je kunt natuurlijk kiezen voor een persoonlijke familiefoto of iets dergelijks, maar als je van fotografie houdt, kun je bijvoorbeeld ook een mooie landschapsfoto of vakantiefoto op aluminium af laten drukken. Daarnaast is het natuurlijk ook nog mogelijk om een kant-en-klare foto af te laten drukken.

Combineer je wanddecoraties
In een industrieel interieur kun je spelen met verschillende materiaalsoorten, wat een speels effect geeft. Je kunt bijvoorbeeld een aluminium wanddecoratie ophangen en deze combineren met een houten wanddecoratie of een ingelijste poster. Zo heb je ruimte om af te wisselen en te spelen met verschillende stijlen. Op welke manier zou jij de wanden decoreren?

Google+