Een Saaie Woonkamer? Zo Fleur je Hem Op!

Een Saaie Woonkamer? Zo Fleur je Hem Op!

Woonaccessoires voor de woonkamer inspiratie (Foto Countryfield, Sweet Living Shop  op DroomHome.nl)

Woonaccessoires maken de woonkamer! Word de stylist van je eigen huis en geef jouw huiskamer een make-over met de nieuwste woonaccessoires zonder klussen. De volgende bijzondere spiegels, kandelaars, windlichten, decoratieve manden en kunstplanten laten je bruisen van de wooninspiratie.

Bijzondere Spiegels
We worden al blij als er een spiegel in de hal hangt en het toilet om het een en ander te kunnen fatsoeneren aan onszelf. Ondertussen heeft er een revolutie plaatsgevonden en is de spiegel doorontwikkeld van lelijke plakspiegel tot een prachtige woonaccessoire die zelf een eyecatcher is in het interieur. In de woonkamer kun je met het licht spelen door de spiegel op de juiste plaats te hangen. Een interieuridee is om een gekleurde wand te laten weerspiegelen, waardoor de tint, als schilderij omlijst door de spiegelrand, terugkomt aan de andere zijde. Het woonmerk Riverdale geeft met haar houten en metalen spiegels in goudkleur een luxueuze invulling aan de woontrends van nu. Whitewash houten en rotan wandspiegels van Sweet Living onderstrepen de sfeer van de landelijke woonstijl. Stoer en robuust zijn juist haar Waterleiding woonaccessoires als de wandspiegel, tafellamp en klok, fantastisch passend in de industriële interieurtrend.

Woonaccessoires voor de woonkamer inspiratie – Spiegels (Foto Sweet Living Shop, Riverdale en BePure Home  op DroomHome.nl)

Hippe kandelaars en windlichten
Als het eerder donker wordt, heb je het perfecte excuus om de kaarsen aan te steken. Bij kandelaars zie je veel houten sokkels in het assortiment van de bekende woonmerken als Riverdale en By-Boo meestal gecombineerd met een ander warm-ogend materiaal als glas en koper/metaal. Naast de landelijke mango houten lantaarn en rotan windlichten heeft Sweet Living metalen lantaarns die meer de industriële, stoere marine uitstraling hebben.

Decoratieve manden
Rieten opbergmanden zijn de perfecte woonaccessoires voor in de woonkamer. De living space is naast opgeruimd ook een decoratief item rijker. De mooiste opbergmanden in alle soorten en maten van stoer grof riet tot Koboo en Srimit grey riet kun je bekijken in de Sweet Living Shop.

Woonaccessoires voor de woonkamer inspiratie – Manden en opbergmanden (Foto Sweet Living Shop  op DroomHome.nl)

Mooie kunstplanten en kunstbomen
Met het combineren van verschillende vetplanten of cactussen in een wijde schaal maak je als het ware een levend stilleven op tafel. De succulenten vragen weinig onderhoud en die trend sijpelt door in de rest van natuur in huis. Sweet Living en Countryfield hebben kunstplanten en kunstbomen in hun assortiment die een buitengewone goede imitatie zijn van de ‘echte‘ variant. Populaire groene planten als de Hertshoorn, Monstera, Hangende Varen, Grasplant King Festuca maar ook de 2,7 meter hoge Kentia Palm zijn vrijwel niet van echt te onderscheiden. De kunstplanten gaan jaren mee en niet onbelangrijk: ze blijven de perfecte vorm en hoogte houden. Precies zoals je het in het inrichting-plaatje wenst!

Google+