Esprit Home Herfst 2017 Collectie

Esprit Home Herfst 2017 Woontrend

Woontrend Esprit Home Herfst 2017 – Esprit Home Plaid Silueta, Kussen Cover Golden, Doty, Beat Magenta en Impary en Behang. (Foto Esprit Home  op DroomHome.nl)

A ‘wandel-ful’ way of living. Esprit zet met zijn nieuwe herfst-/wintercollectie de reis naar binnen voort. Vier jaargetijden – vier gemoedstoestanden. De ‘reis naar binnen’
opent creatieve perspectieven op het grote geheel: thuis!

Na de overdaad van de zomer richt de blik zich naar binnen en stuit daar op zijn geheel persoonlijke nostalgie. Tijd om diep in en uit te ademen, tot rust te komen. Verschillende emoties drijven als herinneringen naar de oppervlakte en worden in een bepaalde kleurcode gereflecteerd. Rondom een hoofdkleur arrangeren zich andere tinten en nuances – perfect afgestemd op hoogwaardige materialen, spannende designs en nieuwe texturen.

Esprit Home Herfst Collectie

Deze herfst worden wij opnieuw verliefd. En wel op ons eigen huis. De plek waar we nieuwe energie opdoen en liefdevolle herinneringen bewaren. De home-collectie Fall in Love viert de nostalgische spirit met een aantal zeer populaire klassiekers die nieuw leven worden ingeblazen.

Woontrend Esprit Home Herfst 2017 – Esprit Home Vloerkleed Modernina. (Foto Esprit Home  op DroomHome.nl)

Ovalen, gebloemde silhouetten en gedecoreerde texturen vormen de basis voor nieuwe interieurartikelen die ons al snel steeds nader aan het hart zullen liggen. Die deel van ons leven zijn – en wij van dat van hen.

Woontrend Esprit Home Herfst 2017 – Esprit Home Kleed Kelim Rainbow en Dekbedovertrek Sio. (Foto Esprit Home  op DroomHome.nl)

Diep bessen, bordeaux en mosterd staan symbool voor de overgang van de nazomer naar de vroege herfst, terwijl een donker petrol al speelt met de gedachte aan de nachtelijke winterhemel. Wit, licht grijs en beige verschijnen als een zacht gefluister waarin sterke rust en harmonie meebewegen. Bron: Esprit.com

Google+