Esprit Home Voorjaar Wooncollectie 2017

Esprit Home Voorjaar Wooncollectie 2017

Esprit Home Spring / Voorjaar 2017 Wooncollectie: Esprit Home Kussens, Kleed en Plaid – MEER Interieur Woontrends… (Foto Esprit Home  op DroomHome.nl)

Voor 2017 komt Esprit home met een nieuwe, frisse interpretatie van het thema reizen, dat ook al in de collecties van de laatste seizoenen te zien was. Maar het gaat naar een ander niveau. Voor het eerst loopt de reisroute naar binnen.

Op weg door de verschillende emoties wordt de Spring/Summer-collectie tot een unieke collage van een heel persoonlijke reis. De reis naar jezelf. Wij noemen dat ‘inner travel’. De blik op innerlijke dimensies opent tegelijkertijd een nieuw perspectief op de vier jaargetijden. Verschillende gemoedstoestanden drijven naar de oppervlakte en worden in een bepaalde kleurcode gereflecteerd.

Rondom een hoofdkleur arrangeren zich andere tinten en nuances – perfect afgestemd op hoogwaardige materialen, spannende designs en nieuwe texturen. Met Esprit Home een reis door de seizoenen.

Esprit Home Spring / Voorjaar 2017 Wonen & Slaapkamer Collectie: Esprit Home Dekbedovertrekken, Kussens en Kleden. (Foto Esprit Home  op DroomHome.nl)

Dream of Spring met Esprit Home

Beginnen aan een nieuw jaar lijkt een beetje op ontwaken uit een diepe slaap. Met een mix van lichtheid en transparantie weet onze voorjaarscollectie dit gevoel perfect weer te geven. Die fantastische ervaring even te zweven tussen droom en werkelijkheid.

Esprit Home Spring / Voorjaar 2017 Wooncollectie: Esprit Home Kussens, Kleed en Plaid in Licht Grijs, Roze en Blauw. (Foto Esprit Home  op DroomHome.nl)

Organische, lichte vormen zijn geïnspireerd op het ontluiken van de natuur. Een palet aan frisse groentinten wordt aangevuld met zacht abrikoos, sky blue en turkoois. Patronen en prints op premium stoffen interpreteren de voorjaarsthematiek met zachte bloemtexturen. Een complete collectie met het doel het interieur met een letterlijk dromerig sausje te overgieten. Bron: Esprit.nl

Google+