Geef Je Woonkamer Een Eigen Tint

Geef Je Woonkamer Een Eigen Tint

Geef je Woonkamer een Tint – Woondecoratie in de Vensterbank (Foto Pinterest  op DroomHome.nl)

Foto: Pinterest

Uiteraard is het van groot belang dat je jezelf in je eigen huis lekker thuis voelt. Je woonkamer is de plek waar je meestal jezelf tot rust kan laten komen en kan ontspannen om vervolgens weer helemaal opgeladen te zijn voor de volgende dag. Daarom is het erg belangrijk dat de woonkamer gezellig is ingericht en dat het een aangename uitstraling heeft. Je kunt hier een flinke bijdrage aan leveren door het een eigen tint te geven door middel van persoonlijke elementen toe te voegen. Hoe je dit op een stijlvolle manier kan doen? Lees de stappen hieronder even door om erachter te komen hoe je op een makkelijke manier de woonkamer een make-over kunt geven met jou persoonlijke tinten.

Laat zien wat je smaak is
Door elementen te kiezen die laten zien wie jij bent en waar je van houdt kun je aan je richting die persoonlijke tint geven. Zoek bijvoorbeeld voor bepaalde kunst waar alleen jij van houdt: een sculptuur die je op de vensterbank zou kunnen zetten, een mooi schilderstuk die je kunt ophangen aan de muur of een prachtige fotolijst waarop iets afgebeeld staat wat met jou te maken heeft. Dit zijn dingen die jou woonkamer voorzien van mooie kleuren, en jou stijl. Als je inspiratie nodig hebt is er ook niks mis met het om hulp vragen van een goede vriend of vriendin, of een familielid waar je close mee bent.

Geef je Woonkamer een Tint – Wanddecoratie: Foto op Aluminium (Foto  op DroomHome.nl)

Plaats je foto's op een sierlijke plaats
Dit is een hele goede manier om je eigen tint aan je woonkamer te geven. Er zijn allerlei manieren om foto's een mooie plaats te geven dan alleen maar een foto uit te laten vergroten, in te lijsten en ergens aan de muur te hangen. Denk bijvoorbeeld eens aan een foto geplaatst op aluminium of plexiglas. Dan geef je jouw memories echt een gedistingeerde plaats aan de muur.

Geef je Woonkamer een Tint – Gitaren als Wanddecoratie (Foto Pinterest  op DroomHome.nl)

Foto: Pinterest

Spullen die echt bij jou passen
Als je hier op een creatieve manier mee omgaat dan brengt het je in staat om op een unieke manier jou typische stijl weer te geven. Denk bijvoorbeeld aan spullen die te maken hebben met bepaalde hobby's die je hebt of die jou voorkeur hebben. Hou je bijvoorbeeld van voetbal, kies dan voor voorwerpen die daar mee te maken hebben om die te plaatsen in je woonkamer. Als je erg veel van muziek houdt plaats bijvoorbeeld dan je geliefde gitaar in een mooie hoek in de woonkamer en zet er spullen bij die daarmee te maken hebben.

Geef je Woonkamer een Tint – Fotolijsten en Teksten in Lijst als Wanddecoratie (Foto op DroomHome.nl)

Een fraaie plek voor nalatenschap van je familie
Indien je bijvoorbeeld nog ergens oude spullen van je familie hebt liggen, is het misschien niet zo'n gek idee om daar nog eens een kijkje naar te nemen. Het komt namelijk vaak voor dat er toch speciale dingen tussen zitten. Als je wat creatief ingesteld bent kunnen zulke dingen toch nieuw leven ingeblazen krijgen en op hetzelfde moment jou met je familie verbinden. Denk bijvoorbeeld aan leuke oude foto's die goede herinneringen met zich meebrengen!

Google+