5x Lamellen in je Slaapkamer Inspiratie

5x Lamellen in je Slaapkamer Inspiratie

Raambekleding Tips: 5x Lamellen in de Slaapkamer Inspiratie  (Foto Vertical Blinds Kingfisher Pinterest StyleStudio.co.uk  op DroomHome.nl) Beeld: Pinterest Stylestudio.co.uk

Naast een goede nachtrust speelt ook het interieur een belangrijke rol in de inrichting van de slaapkamer. Lamellen als raambekleding hebben het grote voordeel dat zij geheel verduisterend kunnen zijn in gesloten toestand. Geen licht meer waar je wakker van wordt! Door de vele kleur en materiaalkeuze mogelijkheden van de lamellen, zit jouw slaapkamerstijl er altijd tussen.

Bekijk de volgende ‘Vijf Lamellen in de Slaapkamer’ inspiratietips:

1 - Grote Raampartijen
Hoe groter de ramen, hoe beter!  En ook in de slaapkamer. Dat is de wens van de koper van hedendaagse nieuwbouwwoningen. We gaan voor ramen tot op de grond voor een geweldig uitzicht vanuit het bed over de tuin of de skyline bij een hoger gelegen appartement. Het voordeel van verticale lamellen is dat zij opzij gehangen kunnen worden waardoor het uitzicht in open toestand geheel niet belemmerd wordt. Of net zo’n beetje open staan om toch het gewenste licht binnen te laten en om eventuele inkijk te voorkomen.

2 - Lamellen Kleuren & Structuren
Lamellen zijn bijzonder omdat ze tegenwoordig verkrijgbaar zijn in echt heel veel kleuren naast de traditionele wit/ecru kleur raambekleding. Er is ruime keuze uit textiel, kunststof en aluminium materialen. De lamellen kunnen ook variëren in dessin en structuur, waardoor deze raamdecoratie geheel naar eigen interieursmaak te bestellen is.

3 - Aparte Vormen Ramen
Naast rechte ramen zijn lamellen uitermate geschikt voor ronde en trapezium/schuine ramen. Ook bij een erker in de slaapkamer is er een lamellen oplossing op maat.

4 - Kunststof Lamellen in Anti Allergie Huis
Veel mensen hebben last van bijvoorbeeld een huisstofmijt allergie. Vooral door de vele uren die je doorbrengt in de slaapkamer is dat lastig. Een belangrijke anti-allergie tip is dan ook de dikke gordijnen te vervangen door kunststof lamellen. Op de verticale lamellen valt minder stof en deze is makkelijk weg te halen. Daarnaast trekt het stof niet in het materiaal wat bij gordijnen wel gebeurt.

5 - Roomdivider en Scheidingswand
Heeft de woning een graag geziene slaapkamer en badkamer ineen? Dat is overdag geen probleem, maar wil je het in de avond graag wat intiemer hebben? Met een lamellen gordijn scheidingswand kun je de slaapkamer kleiner en sfeervoller maken. Er is keuze uit vele kleuren lamellen die zeker goed gaan uitkomen bij de woonstijl van jouw huis.

Google+