6 Droom-Decoratie Tips Voor Je Raam!

6 Droom-Decoratie Tips Voor Je Raam!

6 Droom-Decoratie Tips Voor je Raam – Rolgordijnen in Knallende Accent Kleuren. (Foto Pinterest  op DroomHome.nl)

Knalkleurige Rolgordijnen - Pinterest

De juiste gordijnen, jaloezieën, rolgordijnen en shutters maken van ieder raam een onvoorstelbaar mooi focuspunt in het interieur. Naast de perfecte raambekleding kan jouw droom-raamdecoratie voor een verrassing zorgen in de woning. Spannend, we gaan het allemaal bespreken in de volgende 6 droom-decoratie tips voor je raam!

1 - Mocht de raambekleding eerst niet te opvallend zijn, nu gaan de interieurstylisten helemaal los. In navolging van de behangtrends met zeer grote aanwezige prints, volgt het rolgordijn de accentkleur van het behang. De ruimte is rustig en stijlvol ingericht in wit met zwart, maar het behang en het bijpassende rolgordijn springen eruit in knalgeel en oranje of hardroze.

2- Voor de DIY’ers onder de lezers: heb je er wel eens aan gedacht om met de stof van de gordijnen ook het hoofdbord van het bed te stofferen? Het geeft een super effect in de slaapkamer en geschikt voor elke gewenste woonstijl: van hip tot luxe!

6 Droom-Decoratie Tips Voor je Raam – Jasno Blinds Matte Black Houten Jaloezieën. (Foto Jasno  op DroomHome.nl)

Jasno Blinds Matte Black - Houten Jaloezieën

3 – Houten jaloezieën gaan verder… als kunst aan de muur. Laat de grafische strepen van de houten lamellen en het licht een inspiratiebron zijn voor een schilderij aan de muur!

Naast raambekleding in textiel en eventueel hout kan decoratie voor ramen ook uit een geheel andere hoek komen.

4 - Koziol heeft een uitgebreide collectie ‘raamplaten’ in uiteenlopende 3D decors en kleuren. Eigenlijk als room divider bedoeld, kunnen deze elementen gecombineerd een fantastisch design paneel voor het raam vormen. Lichtdoorlatend en verhinderd inkijk.

6 Droom-Decoratie Tips Voor je Raam – Koziol Room Divider Panelen. (Foto Pinterest  op DroomHome.nl)

Koziol Room Divider Panelen - Pinterest

5 - Glas in lood panelen voor het raam filteren het licht in de jaren 30 stijl woning prachtig. Ze zijn gezocht op Marktplaats en in brocante winkels: oude glas in lood ramen met speciale voorstellingen in bijzondere kleuren.

6 - Wat vind je van de laatste tip: ambachtelijk gemaakte houten panelen voor het raam? Deze fijn opengesneden wandpanelen met Aziatische decoratie geven de ruimte gelijk een mysterieuze Oosterse sfeer mee.  

Google+