Alle Voordelen van Duo-Rolgordijnen op een Rijtje

Alle Voordelen van Duo-Rolgordijnen op een Rijtje

Alle voordelen van duo-rolgordijnen, roljaloezieën en zebragordijnen op een rijtje (Foto Veneta.com  op DroomHome.nl)

Je gaat verhuizen, verbouwen of je bent toe aan een make-over van je huis. Tijd voor nieuwe raamdecoratie! Raamdecoratie maakt je huis helemaal af. Het is vaak de laatste stap in het inrichten van je huis, maar is vaak ook de stap die lekker veel sfeer toevoegt! Een type raamdecoratie dat bij ons favoriet is, zijn de duo-rolgordijnen en in dit artikel lichten we graag onze liefde voor dit type raamdecoratie graag aan je toe.

Zo veelzijdig, je wilt niet meer zonder
Duo-rolgordijnen, ook wel roljaloezieën of zebragordijnen genoemd, zijn een bijzonder product. Ze zijn namelijk een combinatie van een jaloezie en een rolgordijn en hebben daardoor van beide álle voordelen. Met duo-rolgordijnen bepaal jij precies hoeveel privacy en lichtinval je wenst. Door de banen die langs elkaar bewegen creëer je de perfecte lichtval, maar houd je wel de gewenste privacy. Duo-rolgordijnen zijn perfect in ruimtes die je lekker licht wil houden, maar met een verduisterende stof ook in de slaapkamer waar je het eigenlijk het liefst zo donker mogelijk wil hebben. Een heel veelzijdig product dus!

Stofbanen die afgewisseld worden met gaas
Allemaal leuk en aardig, maar hoe werken die duo-rolgordijnen eigenlijk? In het duo-rolgordijn is stof afgewisseld met gaas en bestaat uit twee banen aan de voor- en achterkant waardoor je de perfecte balans kunt creëren tussen privacy en lichtinval. Met de ketting beweeg je de banen voor elkaar langs waardoor je eenvoudig de banen kunt sluiten voor volle privacy en zonwering. Beweeg je de banen verder of terug dan komt de lichtinval weer terug je kamer in.

Deze duo-rolgordijnen passen altijd!
Ga je voor een lekker lichte stof of voor volledig verduisterend? Dit heeft natuurlijk te maken met de ruimte die je van raamdecoratie wil voorzien. Bestel de stof van je duo-rolgordijn in een semi-transparante of verduisterende uitvoering en match de kleur van het duo-rolgordijn met de kleuren in jouw interieur. Ga je voor rustige kleuren of pak je uit met een fellere kleur? Bij Veneta.com bestel je je duo-rolgordijn op maat waardoor ze altijd passen!

Wat voor raamdecoratie heb jij thuis hangen?

Google+