Creëer Sfeer in je Huis met Houten Jaloezieën

Creëer Sfeer in je Huis met Houten Jaloezieën

Trendy Raambekleding: Houten Jaloezieën Brengen Sfeer in Huis!

Naast vloerbedekking is raamdecoratie een van de belangrijkste dingen in de aankleding van het huis. Raambekleding geeft echt de sfeer weer van de woning. Houten jaloezieën hebben door hun natuurlijke uitstraling de geweldige eigenschap een ‘welkom thuis’ voor iedereen te zijn.

Houten jaloezieën passen bij werkelijk iedere woonstijl, mede omdat ze er in verschillende kleuren en breedtes zijn. 

Smalle lamellen van 27mm hebben bijvoorbeeld een elegante uitstraling, filteren de lichtinval en beperken inkijk. De bredere jaloezieën van 50mm en 65mm geven grote ramen een architectonisch design gevoel met een prachtig uitzicht naar buiten.

Deze jaloezieën van natuurlijk materiaal komen in een groot aantal houtkleuren als naturel, licht eiken, ahorn en walnoot. Witte en gebroken witte houten jaloezieën stralen rust uit, zijn tijdloos en passen daarmee in bijna ieder interieur. Met antraciet en zwart houten lamellen creëer je een luxe stijlvolle sfeer in de woonkamer en ze maken het goed donker in de slaapkamer. Grijs, taupe en zand kleur passen perfect in een landelijke inrichting, terwijl kersen en mahonie goed aansluiten bij een klassiek interieur. Bij Wengé denk je aan de 'Metropolitan Luxury' interieurontwerper Eric Kuster en rookgrijs hoort helemaal bij de ambachtelijke en stoere Piet Boon stijl.

Naast de verschillende breedtes en lamellen tinten zijn er, naast ladderkoorden ook ladderbanden in verschillende kleuren. Door een jaloezie te kiezen met een geheel andere kleur ladderband krijg je een echt persoonlijk shutter-look effect.

Voordelen
Zowel in de winter als in de zomer leveren houten jaloezieën een energiebesparing op door haar isolerende karakter. Met het sluiten van de jaloezieën in de winter verdwijnt er minder warmte door de ramen naar buiten. In de zomer komt er juist minder warmte binnen bij gesloten jaloezieën en blijft de ruimte lekker koel. En mochten de jaloezieën vet worden in de keuken, wees niet bevreesd, ze zijn makkelijk schoon te maken!

Google+