Duo Rolgordijnen, Alleen Maar Voordelen

Duo Rolgordijnen, Alleen Maar Voordelen!

Raambekleding en Raamdecoratie Trends: Duo Rolgordijnen Wit

Het voordeel van de Nederlandse woonprogramma’s op tv is dat de interieur make-overs ook daadwerkelijk plaatsvinden in normale Hollandse huizen en niet in penthouses zonder buren en landhuizen met vele meters grond, zoals in de Verenigde Staten. We wonen allemaal leuk, maar wel allemaal bij elkaar in de buurt: bijvoorbeeld in een flat of in een eengezinswoning. Dus als wij op zoek gaan naar inspiratie voor raambekleding komen van alle kanten de voordelen van duo rolgordijnen voorbij.

Wat zijn Duo Rolgordijnen?
Een duo rolgordijn is een rolgordijn dat bestaat uit 2 verschillende stoffen. Een transparante stof en een ondoorzichtige stof die je, heel slim, langs elkaar heen kunt schuiven. Met het trekken aan de ketting (bedienen is het nette woord) kun je de banen van transparante en ondoorzichtige stof schuiven naar de perfecte hoeveelheid licht van dat moment.

Weetje: Wist je dat een duo rolgordijn ook wel een zebra rolgordijn of multi weave rolgordijn wordt genoemd?

Dromerige morgens en relaxte middagen, dat verwacht je van jouw woning. Zet de duo rolgordijnen open, als jaloezieën, om heerlijk een boek te kunnen lezen of van de bloeiende tuin te kunnen genieten. Of ben je op zoek naar wat meer privacy, zet het handige rolgordijn dan in de gesloten stand. Het ultieme huis om in te wonen is uiteindelijk de woning die zich aanpast aan de gebeurtenissen van de dag. Heel bijzonder!

Raambekleding en Raamdecoratie Trends: Duo Rolgordijnen Zwart

Standaard Duo Rolgordijnen Of Op Maat
Door de instelling van het licht en privacy, maar ook de vele mogelijkheden in soorten stoffen maken dat de duo rolgordijnen zo enorm populair zijn in ons land. Voor ieder woonstijl is er volop keuze. Naast de duo rolgordijnen in vele standaard maten, kun je natuurlijk ook mooie duo rolgordijnen op maat bestellen. Heerlijk geheel naar eigen wens stel je dan het duo rolgordijn samen met een grote keuze uit kleuren, stoffen en afwerkmogelijkheden. Zelfs de grootte en de kleur van de cassette. Op draaikiepramen, glazen deuren en schuine wanden kunnen duo rolgordijnen met een mini cassette geplaatst worden. Bij middelgrote en grote ramen ga je voor het cassette duo rolgordijn als raamdecoratie.

Licht, uitzicht en privacy regel je perfect met duo rolgordijnen!

Google+