Gordijnen & Jaloezieën 'Trendy Kleurrijk Interieur'

Gordijnen & Jaloezieën 'Trendy Kleurrijk Interieur'

Raamdecoratie in Speelse Kleuren & Patronen

Gordijnen & Jaloezieën Trend 'Trendy Kleurrijk Interieur' - Fuchsia Kleurig Gordijn van Vadain - Meer Gordijnen... (Foto Vadain, Perscentrum Wonen  op DroomHome.nl)
Speel met de laatste trends in kleuren en patronen in gordijnen en jaloezieen. Met een colour block, opvallend grafisch patroon, vrolijke dessinmix of een kleurverloop maak je een statement met jouw raamdecoratie en breng je energie in het interieur.

Wil je écht knallen met een bepaald patroon? Hou de kleur van de muren dan neutraal, zodat de gordijnstof nog meer aandacht krijgt. Ben je snel verveeld?

Kies dan voor een gordijn met twee verschillende dessins aan de voor- en achterzijde, zodat je beide kanten kunt afwisselen. Voor colour blocking kies je voor een heel brede bies in contrasterende kleur, of laat je de gordijnen voeren met een andere kleur. Verrassend: een beige gordijn met citroengele of hemelsblauwe voering aan de achterkant!

Kleurcontrast

Foto Boven - Fuchsia gordijn met contrasterende bies in rood. www.vadain.nl

Gordijnen & Jaloezieën Trend 'Trendy Kleurrijk Interieur' - Twist Rolgordijnen van Luxaflex - Meer Gordijnen... (Foto Luxaflex, Perscentrum Wonen  op DroomHome.nl)

Licht & Privacy

Foto boven - Met de nieuwe Twist rolgordijnen van Luxaflex kan je kiezen voor donker of licht, door de gekleurde banen zo te rollen dat ze elkaar wel of niet overlappen. Zo kan op een eenvoudige wijze de mate van lichtinval en privacy geregeld worden.

Leuk om mee af te wisselen en een fijne oplossing als je wel licht in huis wil, maar geen glurende buren. Twist is te verkrijgen in verschillende kleuren en 67 stoffen, waarvan een aantal brandwerend zijn. De gordijnen zijn verkrijgbaar tot een breedte van 2.75 meter waardoor ze een mooie oplossing zijn voor grote raampartijen.  www.luxaflex.nl

Gordijnen & Jaloezieën Trend 'Trendy Kleurrijk Interieur' - Frisse Retro Stoffen van Boussac - Meer ... (Foto Boussac, Perscentrum Wonen  op DroomHome.nl)

Fris Retro

De nieuwe stoffen van Boussac zijn speels en kleurrijk, met lichte en frisse tinten en retro dessins. Hier te zien zijn de stoffen Grace Tilleul (katoen met borduursels), Oscar Topaze (linnen met print), Pablo Gris (linnen met print en borduursels), Eve Tilleul (katoen met borduursels) en Pepin Nacre (linnen met borduursels). www.boussac.com

Door: Priscilla de Putter, Perscentrum Wonen


Gordijnen & Jaloezieёn Trends Overzicht

Google+