Horizontale Jaloezieën in 177 Kleuren

Luxaflex Horizontale Jaloezieën Nieuwe Kleuren

Horizontale Jaloezieën: Luxaflex heeft Collectie Horizontale Jaloezieën Uitgebreid tot 177 Kleuren & Dessins (foto Luxaflex Raambekleding  op DroomHome.nl)

Luxaflex® heeft haar bekendste collectie raambekleding volledig vernieuwd. Het vertrouwde aanbod van Horizontale Jaloezieën is uitgebreid met een ruim palet aan nieuwe kleuren, decoraties en functies. Hierdoor bestaat het huidige kleuraanbod uit meer dan 170 kleuren.

Alles in één kleur

Op decoratief vlak is er veel mogelijk met de vernieuwde collectie van Horizontale Jaloezieën. Niet alleen is er keuze uit 177 verschillende kleuren, maar voor iedere kleur is ook de afwerking kleurspecifiek afgestemd. Daarnaast is het mogelijk om voor de nieuwe Flock de Luxe dessins te kiezen. Deze stoffen opdruk die aanvult als velours geeft je raambekleding letterlijk een zachte uitstraling.

Het Flock de Luxe dessin werd onlangs nog onderscheiden met de Intirio Retail Award, de publieksprijs van de bekende vakbeurs in Gent. Liever geen uniforme kleur voor het raam? De verschillende kleuren Jaloezieën laten zich makkelijk combineren en variëren. Bovendien kan er worden gekozen uit vele dessins die de woning een warme sfeer geven.

Comfort

Tijdens het vernieuwen van de collectie heeft Luxaflex® niet alleen naar de uitstraling, maar ook naar het comfort van de raambekleding gekeken. Zo hoef je met de LiteRise® bediening niet meer in de weer met een lang koord, maar open en sluit je de Jaloezieën gemakkelijk met één handbeweging. Opties als VarioFlex® en MegaView® laten bovendien extra licht door en verdubbelen het zicht naar buiten.

Milieubewust en veelzijdig

De Horizontale Jaloezieën zijn bijna volledig vervaardigd van gerecycled aluminium en daardoor een zeer milieubewuste keuze. De raambekleding is beschikbaar in vijf verschillende lamelbreedtes, waardoor de jaloezieën in vrijwel iedere ruimte goed toepasbaar zijn. Zo is de Jaloezie met een lamelbreedte van 35 mm ideaal voor kamers met middelgrote tot grote ramen.

Google+