Jaloezieёn & Gordijnen Trend 'Modern Urban Interieur'

Raamdecoratie Trend 'Modern Urban Interieur'

Modern Appartement Gordijnen & Raambekleding

Raamdecoratie Trends: Transparante Vouwgordijnen & Beige Gordijnen van Vadain - Meer Raamdecoratie.. (Foto Perscentrum Wonen  op DroomHome.nl)
Het raam is een belangrijk onderdeel van een huis. Net als de wand en vloer behoort raamdecoratie tot de basis van het interieur. Ook een modern stadsappartement fleurt op met de juiste raamdecoratie.

Een mooi gordijn of jaloezie past, wanneer goed gekozen, prima in de urban stijl. Kies bijvoorbeeld voor gordijnen in een stoere lichtgrijze linnen stof met een brede bies in donkergrijs. Linnen stoffen zorgen – door de lichte kreuk – voor een nonchalante look en hangen het mooist wanneer gevoerd.

Gebruik een (zwarte) steigerbuis als roede en kies voor metalen zeilringen in het gordijn, voor een stoer effect. Urban en trendy is de combinatie van zwart en wit in één gordijn, met bijvoorbeeld grafische patronen.

Stoer met zwart

FOTO BOVEN - Blauwe transparante vouwgordijnen en beige gordijnen met vlinderretourplooi, aan stoere zwarte roede. www.vadain.nl

Raamdecoratie Trends: Vadain Gordijnen & Vouwgordijnen, Ontwerp Frans Molenaar - Meer Raamdecoratie.. (Foto Perscentrum Wonen  op DroomHome.nl)

Frans Molenaar loves Vadain

FOTO BOVEN - Mode en interieur ontmoeten elkaar in de ‘Frans Molenaar loves Vadain’-collectie. Frans Molenaar ontwierp samen met Vadain een moderne stoffencollectie voor alle soorten zachte raamdecoratie. Zijn grafische stijl is terug te zien in de krachtige dessins. Gordijnen en vouwgordijnen ontwerp je zelf bij Vadain. Bij de gordijnen heb je keuze uit zeven verschillende modellen. Bij de vouwgordijnen kies je uit 5 modellen: Paris, New York, St. Tropez, Amsterdam en Tokyo.  www.fransmolenaargordijnen.nl of www.vadain.nl

Raamdecoratie Trends: Retro Velux Rolgordijnen, Ontwerp Karim Rashid - Meer Raamdecoratie.. (Foto Perscentrum Wonen  op DroomHome.nl)

Karim Rashid

FOTO BOVEN - Retro prints, hier in grijs en wit, van ontwerper Karim Rashid voor Velux.

Raamdecoratie Trends: Velux Rolgordijnen & Rolluiken, Ontwerp Karim Rashid - Meer Raamdecoratie.. (Foto Perscentrum Wonen  op DroomHome.nl)

Verduisterend en isolerend

FOTO BOVEN - Een zolderappartement in de stad heeft vaak zo’n gezellig schuin dak waar de gangbare gordijnen niet toepasbaar zijn. Rolgordijnen of rolluiken zijn hier een uitkomst. Karim Rashid ontwierp een collectie voor Velux, met allerlei kleuren en patronen. Hou je het graag wat rustiger? Kies dan voor verduisterende rolgordijnen. Velux heeft ook Energie Comfort gordijnen met honingraadstructuur, die dakramen beter isoleren. www.velux.nl

Raamdecoratie Trends: DTCH Gordijnen, Rolgordijnen & Jaloezieën, Ontwerp Piet Boon - Meer Raamdecoratie.. (Foto Perscentrum Wonen  op DroomHome.nl)

Piet Boon voor je raam

Voor DTCH ontwierp Piet Boon een nieuwe collectie raamdecoratie, bestaande uit (rol)gordijnen en jaloezieёn. Architectonische lijnen zijn de inspiratiebron, wat tot uiting komt in plooien, strakke lijnen en subtiele stiksels. Eenvoud en soberheid zijn kenmerkend. Het ingetogen kleurenpalet met vergrijsde tinten als Mist, Stone en Graphite maken het tot een neutrale en stoere collectie. De materialen – mat hout, canvas en verfijnd satijn – versterken het gevoel van urban luxe. www.pietboonblindsbydtch.com

Door: Priscilla de Putter, Perscentrum Wonen


Gordijnen & Jaloezieёn Trends Overzicht

Google+