JASNO Swings - Bijzondere Verticale Lamellen

JASNO Swings - Bijzondere Verticale Lamellen

Raambekleding trend: Verticale Lamellen – Jasno Swings – MEER … (Foto Jasno Shutters  op DroomHome.nl)

Raamdecoratie met verrassend effect - Nieuw van JASNO: lamellen zoals we ze nog nooit zagen. Sfeervol, praktisch en eigentijds: lamellen in het interieur... anno 2015 ‘mag’ het weer. JASNO, bekend van de shutters, breidt de collectie uit met verticale lamellen.

Uniek aan deze zogeheten ‘JASNO swings’ is dat ze in diverse verrassende 3D standen gedraaid kunnen worden. Om en om, (bijna) dicht en allerlei variaties daartussen. Zonlicht en privacy regelen in huis of kantoor is in één handomdraai mogelijk.

Vanaf nu verkrijgbaar bij verkooppunten van JASNO in o.a. Nederland en België. De swings, in twee lamelbreedtes leverbaar, zijn gemaakt van geweven papier óf een luxe polyester stof. De mooie beschikbare basiskleuren sluiten aan bij elke interieurstijl. Scandinavisch, landelijk, retro, minimalistisch – een passende oplossing is er altijd. Net als de shutters, houten jaloezieën en vouwgordijnen, is ook dit JASNO product maatwerk. Prijs vanaf € 95 per m2. 

Swings Combineren met Dutch Design Vouwgordijnen
Vorig jaar lanceerde JASNO ook al een nieuw product: vouwgordijnen. Deze ‘JASNO folds’ zijn mede ontworpen door Dutch Design studio Daphna Laurens, een bekend ontwerpersduo uit Nederland. Swings voor openslaande tuindeuren en folds in de eetkamer? Net als de nieuwe JASNO swings zijn de folds gemaakt van geweven papier. Hierdoor zijn swings en folds een bijzonder fraaie combinatie in één ruimte. Inspiratietip: bekijk de animatie van de JASNO swings.

Google+