Je Woning Omtoveren met Stijlvolle Raamdecoratie

Je Woning Omtoveren met Stijlvolle Raamdecoratie

Woning  make-over met stijlvolle raamdecoratie – Blauwe gordijnen (Foto Venetablinds.com.au  op DroomHome.nl)

Een complete make-over geven aan je interieur is niet iets wat je dagelijks of wekelijks doet. Vaak heb je jaren plezier van de inrichting van je woning of was het in ieder geval de bedoeling dat je er jaren plezier van zou hebben. ;) Het moment wanneer je interieur écht weer toe is aan verandering is voor de één echt een feest, maar voor sommigen ook zeker niet. Mix & match je favoriete nieuwe interieuritems en meubels bij elkaar, met het oog op de laatste trends, en creëer eindelijk je droominrichting. In dit artikel vertel ik je hoe jij jouw woning omtovert met stijlvolle raamdecoratie.

Waar moet je opletten bij het kiezen van je raamdecoratie?

Wanneer je jouw woning een make-over gaat geven, ligt je focus waarschijnlijk meer op de meubels en de woonaccessoires. Raamdecoratie komt vaak pas later aan bod, terwijl deze wel een erg belangrijke rol speelt in je interieur. Is het niet om functionele en praktische redenen, dan wel om de looks van verschillende raamdecoraties.  Bij het uitkiezen van je raambekleding is het handig dat je van te voren goed naar de ruimte kijkt. Zoek je raambekleding voor de keuken? Kies dan voor vuilbestendige raamdecoratie zoals houten jaloezieën of duo rolgordijnen. In de badkamer is vochtbestendige raamdecoratie het meest geschikt, ga daar voor PVC jaloezieën of plisségordijnen. Voor een ruimte als de woonkamer zijn er meer geschikte opties. Kies voor trendy shutters, jaloezieën of plisségordijnen. Zeer geliefd voor de woonkamer! Last but not least, de slaapkamer. Kies in ieder geval voor een raamdecoratie met verduisterende voering of stof, zodat je de kamer goed donker kunt maken en heerlijk kunt slapen. Denk aan plisségordijnen of overgordijnen.

De ins & outs van trendy én sfeervolle  raambekleding

Er is natuurlijk mega veel keuze op het gebied van raambekleding. Om het je iets gemakkelijker te maken licht ik twee geliefde opties uit. Nu je weet welke raambekleding past bij welke ruimte zal ik wat meer vertellen over jaloezieën en gordijnen. Een enorm populaire & geliefde raamdecoratie zijn jaloezieen. Met name houten jaloezieën, deze geven je een stijlvolle classy look in de woonkamer. De lamellen kun je zelf bedienen, waardoor je helemaal eigen baas bent over je lichtinval en privacy. Veel keuze in mooie houttinten of een gave effen kleur.

Naast trendy houten jaloezieen, zijn sfeervolle gordijnen ook gaaf om je woning een stijlvolle look mee te geven. Gordijnen zijn absolute sfeermakers, ze geven je woning een warm en knus gevoel door de geluiddempende en isolerende werking. Je hebt keuze in verschillende plooien, zoals de populaire waveplooi. Helemaal hip! Wanneer je al mooie raamdecoratie hebt hangen zoals plisségordijnen, kun je jouw woning nóg gezelliger maken door gordijnen eraan toe te voegen. Kies een matchy kleur bij je interieur! Kant en klaar gordijnen zijn een voordelige optie, maar een aanbieder die ik je wil aanbevelen van voordelige raamdecoratie op maat is Veneta.com. Hier ontvang je raambekleding met exact de juiste afmeting voor jouw ramen. En is er een meetfoutje ingeslopen? Niks aan de hand! Veneta.com heeft een geweldige service waarmee je dan gratis een nieuw product krijgt met wél de juiste maten.

Met welke raamdecoratie tover jij jouw woning om?

Google+