Jouw Raamdecoratie Inspiratie Tips

Jouw Raamdecoratie Inspiratie Tips

Jouw Raamdecoratie Inspiratie Tips – Witte Houten Jaloezieën in een Beachhouse Stijl Interieur (Foto Raamdecoratie.com op DroomHome.nl)

Een huis is pas echt af als de raamdecoratie hangt! Net als wij, vinden vele interieurdesigners dat raambekleding perfect de sfeer weerspiegelt van de woonstijl die je het huis wil laten uitstralen.

Van modern, landelijk, industrieel, urban city of klassiek: met de volgende woontips en weetjes vind je passende raamdecoratie voor iedere interieurstijl.

Inkijk Regel Je Zelf
Hou je ook van die geweldige binnenkijk-foto’s op  woonwebsites? Maar niet van onaangekondigde inkijk in jouw huis? Met plisségordijnen, jaloezieën, lamellen, shutters en duo-rolgordijnen kun je de lichtinval en privacy geheel naar wens regelen.

Raambekleding Kleuren
De veilige kleur wit zie je nog veel op de wanden, maar bij raamdecoratie zijn de aarde en grijs tinten, als contrastkleur, de woontrend. Het staat ook prachtig bij de populaire betonlook muren en meubels in denim blauw, de interieurkleur van 2017. Dip en dye inbetweens van wit naar zachte pasteltinten als roze, geel  en natuurkleur groen geven de ruimte licht en beperken gelijk de inkijk.

Natuurlijke en Pure Uitstraling
Wil je graag raamdecoratie met een mooie natuurlijke uitstraling dan zijn houten jaloezieën de perfecte keuze. Deze jaloezieën worden gelakt in moderne effen kleuren als wit en grijs tinten, maar ook in vele houtkleuren waarbij de houtnerf duidelijk zichtbaar is in eiken, blank, grijs, kersen en hazelnoot. Prachtig in het wit voor jouw eigen ‘beachhouse’ of midden eiken voor het stijlvolle stadsappartement. En breng de grijze houten jaloezieën maar binnen in de landelijke woning met vergrijsde woonaccessoires.

Ruim in de Gordijnen
Laat gordijnen in gesloten stand mooi en ruim vallen. Bezuinig niet op een meter stof. Als de gordijnen tot op de grond komen, leg je de nadruk op de hoogte van de ruimte en heeft het een meer luxueuze uitstraling.

Comfortabel
Comfort is belangrijk bij raamdecoratie. Bij grote hoge ramen wil je bijvoorbeeld geen obstakels in het zicht. Hier zijn lamellen uitstekend op hun plaats. Daarnaast houden zware gordijnen, maar ook shutters de kou en tocht uit je nek bij het relaxte bankhangen in de woonkamer!

Google+