Kies voor Prachtige, Moderne Zonwering

Kies voor Prachtige, Moderne Zonwering

Moderne zonwering – Screens (Foto op DroomHome.nl)

Zonwering is er in allerlei vormen en maten. Van rolluiken tot markiezen en van screens tot schaduwdoek: alles is mogelijk. Dat maakt het maken van een juiste keuze zo lastig. Misschien denk jij dat je nog niet weet wat je wilt. Maar in de praktijk blijkt vaak dat je al wel een idee hebt hoe het eruit moet zien. Wil jij graag dat jouw woning een moderne uitstraling krijgt of behoudt? Kies dan voor prachtige, moderne zonwering aan je huis.

Strakke zonwering voor langs het raam

Er zijn best veel mogelijkheden voor strakke zonwering aan je huis. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor rolluiken. Rolluiken hebben eigenlijk twee functies: ze zijn heel goed tegen de zon, maar houden ook inbrekers buiten. Vooral als je in een wijk woont met veel inbraken kan dit een goede optie zijn. Screens zijn ook heel strak en geven je woning een moderne look. Zonnescreens bestaan uit een systeem met zonnedoek dat glad voor het raam naar beneden kan worden geschoven. Zo houd je ook op een effectieve manier de zon buiten. Binnen in huis zijn jaloezieën en lamellen erg praktisch en modern.

Moderne zonwering – Zonneschermen (Foto op DroomHome.nl)

Zonwering boven het raam

Screens en rolluiken kunnen heel fijn zijn, maar ze sluiten wel het licht buiten. Wil jij graag dat de zon buiten wordt gehouden, maar dat het daglicht wel binnen komt? Dan kies je voor een zonnescherm boven het raam. Ook hier zijn prachtige moderne varianten van te vinden. Kijk bijvoorbeeld eens naar dit strakke en moderne zonnescherm! Doordat het systeem vrij hoog boven het raam hangt, wordt de zon wel geweerd maar kan het licht gewoon naar binnen.

Moderne zonwering – Zonneschermen elektrisch of handbediend (Foto op DroomHome.nl)

Elektrisch of handbediend?

Zonweringen kunnen op verschillende manieren bediend worden. Screens en rolluiken werken dan meestal met een stok die je moet ronddraaien om de zonwering te laten zakken. Bij zonweringen kan het systeem ook met een trekband of met touwtjes werken. Maar alle systemen kunnen ook elektronisch bediend worden. Je hebt dan in huis een onopvallende knop waarmee je de zonwering kunt bedienen. Ideaal, zeker als de zonwering vaak wordt gebruikt!

Zonwering – Screens, moderniseren met nieuwe zonneschermdoeken (Foto op DroomHome.nl)

Oude zonwering moderniseren

Misschien heb jij een oudere zonwering, waarvan het doek niet meer mooi is. Je hoeft dan gelukkig niet het hele systeem te vervangen! Vaak knapt de zonwering enorm op als je er een nieuw zonnedoek op installeert. Voor vrijwel elk zonweringssysteem kun je losse zonneschermdoeken vinden. Een groot voordeel is dat de zonwering er ook meteen een stuk moderner uitziet als je kiest voor nieuw doek. Zelfs het goedkoopste zonneschermdoek is over het algemeen van prima kwaliteit omdat het aan alle standaard eisen moet voldoen. En bovendien liggen de zonneschermdoek prijzen sowieso een stuk lager dan de kosten voor een heel nieuw zonweringssysteem.

Zonwering heeft heel veel invloed op de uitstraling van je huis. Kies je voor oubollige zonwering, dan ziet je hele huis er wat verouderd uit. Terwijl een moderne zonwering juist kan zorgen voor een vlotte en moderne look. Is jouw oude zonwering echt aan vervanging toe? Ga dan voor een mooie en strakke moderne zonwering. Is alleen het doek versleten, dan kun je het uiterlijk van je zonwering ook flink aanpassen met een mooi nieuw zonneschermdoek!

Google+