Kinderkamer Trend: Star Wars Rolgordijnen

Velux Verduisterende Star Wars Rolgordijnen

Kinderkamer Trend: Star Wars Rolgordijnen - Galactische Verduisterende Rolgordijnen van Velux - Meer Gordijnen... (Foto Velux Star Wars / Disney  op DroomHome.nl)

Op 16 december 2015 wordt er weer een hoofdstuk toegevoegd aan het Star Wars universum met de wereldpremière van ‘Star Wars: The Force Awakens’.

De lancering van de film voegt niet alleen een zevende hoofdstuk toe aan de epische saga; maar ook een nieuw hoofdstuk aan de samenwerking tussen Disney en de VELUX Groep, de grootste fabrikant van dakramen en raamdecoratie ter wereld. De ’Star Wars & VELUX Galactic Night Collection’ bestaat uit vier galactische, verduisterende rolgordijnen speciaal ontworpen voor kinderkamers. De ontwerpen stimuleren ’s nachts rust en overdag creativiteit, iets wat van vitaal belang is voor kinderen en wat tot de essentiële waarden van de VELUX Groep behoort.

Verschillende studies hebben aangetoond dat slaap een essentieel onderdeel is voor een gezonde levensstijl. En dat dit vooral voor kinderen belangrijk is. Hierdoor is de vraag naar verduisterende rolgordijnen voor alle leeftijden toegenomen. Als marktleider wil de VELUX Groep innovatief en vooruitstrevend zijn als het gaat om het ontwikkelen en lanceren van nieuwe producten. Niet alleen op het gebied van functionaliteit en kwaliteit, maar ook op relevantie. Omdat kinderkamers tegenwoordig niet alleen functioneren als slaapkamer maar ook als speelkamer, is er naast goede verduistering ook behoefte aan extra creativiteit. Daarom presenteert de VELUX Groep met veel plezier de nieuwe ‘Star Wars & VELUX Galactic Night Collection’. De collectie is geïnspireerd op ‘Star Wars: The Force Awakens’ en bestaat uit vier gloednieuwe dessins die de VELUX Groep in nauwe samenwerking met Disney heeft ontworpen.

Samenwerking met Disney
 In 2014 is de VELUX Groep een krachtige, creatieve samenwerking aangegaan met Disney. De Disney & VELUX Droomcollectie verduisterende rolgordijnen hebben een aantal van de meest geliefde Disneypersonages in de hoofdrol. Nu is het tijd om onze horizon verder te verbreden en de fantasie van nog meer kinderen te stimuleren door middel van een collectie verduisterende rolgordijnen met een Star Wars thema. De ‘Star Wars & VELUX Galactic Nights Collection’ vergroot het VELUX kinderassortiment en verbindt de VELUX Groep tegelijk aan één van de meest indrukwekkende belevingswerelden ooit: Star Wars.

Kinderkamer Trend: Star Wars Rolgordijnen - Galactische Verduisterende Rolgordijnen van Velux. (Foto Star Wars & VELUX Galactic Nights Collection  op DroomHome.nl)

Kent Holm, vicepresident Global Product Management van de VELUX Groep legt uit: “Als we een designsamenwerking aangaan hebben we als doel om de grenzen in de markt vooruit te schuiven en consumenten ideale oplossingen te bieden voor het hele gezin. Als we kijken naar de enorme kracht en populariteit van Star Wars, hebben we de perfecte samenwerking gevonden om nieuwe producten te ontwikkelen die zich richten op kinderen en jonge tieners. Zij zijn oud genoeg om zelf over de inrichting van hun eigen kamer te beslissen zonder dat de functionaliteit en kwaliteit waar ouders op rekenen, afneemt. Met de ‘Star Wars & VELUX Galactic Night Collection’ hopen we overdag tijdens het spelen op grootse veldslagen tussen goed en kwaad en garanderen we een volledig verduisterend effect, wat essentieel is voor een goede nachtrust.’

Vanuit een ander sterrenstelsel naar de moderne speelkamer
 Star Wars speelt zich af in een sterrenstelsel hier heel ver vandaan. Maar de ‘Star Wars & VELUX Galactic Night Collection’ is speciaal ontworpen voor de moderne speelkamers die aandacht besteden aan het individu. De collectie bevat vier Star Wars ontwerpen, twee daarvan verbeelden de klassiekers ‘Darth Vader’ en ‘The Death Star’, en twee zijn geïnspireerd op ‘The Force Awakens’: ‘Kylo Ren’ en ‘Robots’. Elk ontwerp brengt de personages tot leven via een ‘posterontwerp’ op het volledige formaat van het dakraam. Of je nu de held bent of de duistere kracht, de verduisterende rolgordijnen bieden volledige controle over de hoeveelheid licht in de kamer zowel overdag als ‘s nachts.

De verduisterende gordijnen zijn zeer eenvoudig te monteren dankzij de VELUX Pick&Click™ technologie en vanaf december verkrijgbaar. Informatie: Velux.nl/starwars. Alles over raambekleding.

Google+