Luxaflex® Introduceert Nieuw Design Hordeuren

Luxaflex® Introduceert Nieuw Design Hordeuren

Luxaflex® Sencillo en Plissé Volare hordeur - MEER inspiratie... (Foto Luxaflex  op DroomHome.nl)

Slank ontwerp en innovatieve gaassoorten Poll-Tex® en ClearView® - De zomer is begonnen en dat betekent dat er ook meer insecten de weg naar buiten vinden. Om muggen buiten te houden heeft Luxaflex®, marktleider op het gebied van raamdecoratie, de collectie hordeuren uitgebreid met twee nieuwe hordeuren: de rolhordeur Sencillo en de Plissé Hordeur Volare.

Sencillo en Plissé Volare hordeuren
De nieuwe Sencillo rolhordeur is voorzien van vlak gaas, waardoor het gaas minder snel vervuild raakt. Daarnaast kan deze hordeur op iedere positie blijven staan – dit is niet mogelijk bij andere rolhordeuren. Ook zijn de onder- en bovenzijde voorzien van een borstel welke uitwaaien van het gaas beperkt.

Voor extra grote breedtes is de Sencillo Grande uitermate geschikt, want met een maximale breedte van maar liefst twee meter en een hoogte van drie meter, zijn ook grotere raam- of deuroppervlaktes geen probleem. De Plissé Hordeur Volare heeft een maximale breedte van 1.8 meter en een hoogte van 2.8 meter.

De hordeuren zijn verkrijgbaar in vier standaard RAL-kleuren: wit, crème, zilver en antraciet. Daarnaast is het ook mogelijk om de hordeur in iedere andere RAL-kleur te bestellen. Hierdoor is het mogelijk om de profielkleur af te stemmen op de kleur van het kozijn. Daarnaast hebben deze hordeuren van hoogwaardig aluminium een inbouwdiepte van slechts 25 millimeter en een elegante slanke uitstraling. Dit functionele design maakt de hordeur passend in iedere interieurstijl.

ClearView® en Poll-Tex® gaas
Silvia Jagtenberg van Luxaflex Nederland vertelt: “Met dit mooie weer is het belangrijk dat je ook binnen ongestoord kunt genieten van frisse lucht. Luxaflex® horren zijn degelijk, solide en op maat gemaakt, waardoor deze geschikt zijn voor ieder raam of iedere deur. Ook zijn onze rol- en vaste horren nu verkrijgbaar met het nieuwe gaas ClearView®; deze draden zijn dunner, waardoor het zicht naar buiten verbetert en er 25 procent meer ventilatie mogelijk is.”

Daarnaast is er keuze uit diverse typen zwart of grijs gaas, zoals extra sterk gaas – tegen scherpe nagels van huisdieren – en pollenwerend gaas. Jagtenberg vervolgt: “Een hor houdt niet alleen insecten, maar ook pollen buiten, want onze horren zijn tevens verkrijgbaar met Poll-Tex® gaas. Dit gaas houdt 90 procent van alle pollen buiten, wat een zeer welkome oplossing is voor personen met hooikoorts.”

Luxaflex® vecht tegen malaria
Luxaflex® zet haar kennis over insectenwering ook in bij het bestrijden van malaria in Malawi. In samenwerking met dealers van Luxaflex® worden horren in gezondheidscentra en kraamklinieken geplaatst, zodat zwangere vrouwen en pasgeborenen, die het meest vatbaar zijn voor de malariamug, extra worden beschermd.

*ClearView® gaas is mogelijk bij Sencillo en Sencillo Grande hordeuren.

Google+