Luxaflex Met Trendkleur 2018 Heart Wood

Luxaflex Met Trendkleur 2018 Heart Wood

Luxaflex in combinatie met Flexa kleurtrend 2018 Heart Wood – Luxaflex houten jaloezieën – MEER raambekleding… (Foto Luxaflex  op DroomHome.nl)

De trendkleur voor het jaar 2018 is bekend: Heart Wood. Deze warme, uitnodigende en zachte volwassen rozetint zorgt voor rust en sereniteit in het interieur. Omdat de kleur zo veelzijdig is, kan deze worden gecombineerd met allerlei kleuren. Van pittige groentinten tot koele blauwtinten. Luxaflex Nederland, marktleider op het gebied van raamdecoratie, biedt inspiratie en toont hoe deze kleur in ieder interieur gecombineerd kan worden.

Mondiale trend
De keuze voor Heart Wood als trendkleur van 2018 werd gemaakt door de kleurspecialisten van het Flexa ColorLab. Samen met diverse internationale designexperts en trendwatchers zagen zij dat er over de hele wereld steeds meer behoefte ontstaat aan huiselijkheid. Omdat Heart Wood in verschillende kleurcombinaties een geruststellende, levendige of juist rustgevende werking kan hebben, is dit volgens hen de perfecte kleur voor een mondiale trend.

Luxaflex in combinatie met Flexa kleurtrend 2018 Heart Wood – Luxaflex donker houten jaloezieën (Foto Luxaflex  op DroomHome.nl)

Aardse tinten
Heart Wood vormt een fijne kleurcombinatie met aardse tinten als bruin, terra, zalm, steenrood en karamel. Hierdoor ontstaat een warme en harmonieuze sfeer in huis. Dit kleurenpalet kan verder worden uitgebreid door goud, messing en koper als accent terug te laten komen in het interieur, zoals een messing kaarsenstandaard met een karamelkleurige kaars of zandkleurige Silhouette® Shades als raamdecoratie. Ook de grillige vormen en aardse structuren van de natuur, zoals bomen, bergen en ravijnen kunnen mooi gecombineerd worden met de trendkleur Heart Wood.

Luxaflex in combinatie met Flexa kleurtrend 2018 Heart Wood – Luxaflex houten jaloezieën (Foto Luxaflex  op DroomHome.nl)

Stijlvolle raambekleding in houttinten
Om de sfeer volledig te integreren in het interieur, sluit raambekleding in houttinten prachtig aan bij deze trendkleur. Maartje Knipscheer, styliste van Luxaflex Nederland: “Met onze stijlvolle Houten Jaloezieën als raamdecoratie loopt de natuurlijke, warme sfeer heel subtiel door. Deze jaloezieën zijn ook duurzaam en functioneel. Zo is Luxaflex® is al jaren aangesloten bij de Forest Stewardship Council® (FSC®) voor gecertificeerd hout, waardoor we bijdragen aan de bescherming van onze wereldwijde bossen.” Bron: Luxaflex.nl

Google+