Maak Jouw Droomhome met Prachtige Rolgordijnen

Maak Jouw Droomhome met Prachtige Rolgordijnen

Maak jouw droomhome met prachtige rolgordijnen op maat – Rolgordijn met vegen dessin. (Foto Rolgordijnwinkel.nl  op DroomHome.nl)

Wat is jouw droomhome eigenlijk? Het maakt niet uit welke woonstijl jouw favoriet is, mooie bijpassende raamdecoratie maakt de inrichting helemaal af. Daarom wil ik je graag voorstellen: Rolgordijnwinkel. De naam zegt het al, deze rolgordijn winkel levert mooie op maat gemaakte rolgordijnen voor iedere interieurwens en ruimte in huis!

Rolgordijnen
Het grote voordeel van een rolgordijn is dat ze zonder veel ruimte in te nemen een echte sfeermaker is in de woonkamer, keuken, slaapkamer, etc door de vele verkrijgbare kleuren en dessins. Daarnaast hebben rolgordijnen verschillende taken.

Maak jouw droomhome met prachtige rolgordijnen op maat – Geheel transparant rolgordijn wit. (Foto Rolgordijnwinkel.nl  op DroomHome.nl)

Bij het geheel transparante rolgordijn blijft het zicht naar buiten behouden (het zicht naar binnen is enigszins belemmerd) en komt er veel licht van buiten naar binnen.

Het semi-transparante rolgordijn biedt meer privacy en hierbij is de lichtinval beperkt. Vooral praktisch als je langs een drukke straat woont en als de zon volop op de gevel staat te branden.

Maak jouw droomhome met prachtige rolgordijnen op maat – Verduisterend rolgordijn in de slaapkamer – kleur bosbes. (Foto Rolgordijnwinkel.nl  op DroomHome.nl)

Een verduisterend rolgordijn is een aanwinst in de slaapkamer. In een goed donkere kamer slapen we het best. Zeker als we ouder worden en minder het slaaphormoon melatonine aanmaken is een verduisterend rolgordijn een uitstekend hulpmiddel.

Maak jouw droomhome met prachtige rolgordijnen op maat – Badkamer rolgordijn met wit motief – vochtbestendig rolgordijn. (Foto Rolgordijnwinkel.nl  op DroomHome.nl)

Vochtbestendige rolgordijnen
In de badkamer maar ook in de keuken is een vochtbestendig en makkelijk afneembaar rolgordijn een echte aanrader. Rolgordijnwinkel.nl heeft speciaal vochtbestendige PVC rolgordijnen in haar collectie. Ze zijn verkrijgbaar in de veel gebruikte kleuren van de moderne badkamer.

Marmer is nu helemaal hot in onze eigen relaxruimte. Rolgordijnwinkel heeft voor de natuursteenfans zelfs een marmerlook badkamer rolgordijn in wit en crème. Deze trend is overgewaaid naar ons kikkerlandje via woonprogramma’s als Million Dollar Listing. In dit programma zie je de meest prachtige badkamers met marmer volop terugkomen in grote mansions en chique appartementen uit Los Angeles en New York.

Maak jouw droomhome met prachtige rolgordijnen op maat – Duo rolgordijn licht grijs. (Foto Rolgordijnwinkel.nl  op DroomHome.nl)

Duo rolgordijnen
Bij duo rolgordijnen worden gesloten banen afgewisseld met open banen. Bij de bediening van deze rolgordijnen kun je heel handig zelf de mate van lichtinval en inkijk bepalen. Naast het semi-transparante duorolgordijn is er ook het duorolgordijn verduisterend, voor de momenten wanneer je de slaapkamer volledig verduisterd en donker wilt hebben.

Bij Rolgordijnwinkel.nl zijn topkwaliteit, op maat gemaakte, rolgordijnen te bestellen tegen een betaalbare prijs. Wil je eerst de gewenste stof zien en voelen, dan kun je gratis en vrijblijvend kleurstalen aanvragen.

Google+