Mooiste Rolgordijnen voor Thuis

Mooiste Rolgordijnen voor Thuis

Mooiste Rolgordijnen voor Thuis in Iedere Kamer– Verduisterende, Lichtdoorlatende en Transparante Rolgordijnen & Duo Rolgordijnen. (Foto raamdecoratie.com  op DroomHome.nl)

Ramen beslaan met vele meters een groot gedeelte van een ruimte. Raamdecoratie is daarmee een echte sfeerbepaler. Het leuke aan bijvoorbeeld rolgordijnen is dat er werkelijk voor iedere kamer volop keuze is in verschillende dessins en in functies.

Iedere ruimte vraagt om zijn eigen rolgordijn die natuurlijk moet passen bij de woonstijl. De woonkamer is samen met de keuken de belangrijkste leefruimte in huis. We zijn gek op grote ramen en veel licht maar de inkijk moet binnen de perken blijven. Met lichtdoorlatende en zelfs transparante rolgordijnen komt er volop licht binnen om van te genieten zonder de nieuwsgierige blikken van buren en voorbijgangers.

Bij duo rolgordijnen, ook wel facetlight genoemd, schuiven horizontale banen langs elkaar heen waardoor je kunt spelen met de gewenste hoeveelheid lichtinval en privacy.

Hou je van modern, landelijk wonen, klassiek of industrieel: voor iedere ruimte in huis is er een passend rolgordijn!

Verduisterende rolgordijnen zijn buitengewoon prettig in de slaapkamer, waar overdag een overvloed aan zon van harte welkom is. Tegen het slapen gaan is een verduisterend rolgordijn een goede keuze, want hoe donkerder de kamer, hoe beter er in geslapen wordt. In de badkamer zijn vochtbestendige rolgordijnen een optie, om schimmel te voorkomen. Voor op zolder of in een slaapkamer met schuin dak zijn trouwens ook verduisterende dakraam rolgordijnen met zijbegeleiding verkrijgbaar.

Je kunt uitstekend rolgordijnen online bestellen, waar je keuze hebt uit standaard maten die eenvoudig zijn in te korten of maatwerk als je de perfecte maat wil. 

Het voordeel van rolgordijnen is dat ze weinig ruimte innemen als je ze bijvoorbeeld binnen in het kozijn hangt. Daarmee voorkom je ook dat ze over de verwarming hangen. In de winter houden de rolgordijnen de warmte binnen, wat weer energie bespaard. En ook prettig: in de zomer blijft de warmte juist buiten.

Raamdecoratie.com heeft een handige stalenservice, waarmee je gratis stalen kunt aanvragen om zelf de stof, de lichtdoorlatendheid en de kwaliteit van het materiaal te beoordelen.

Ook heeft deze raambekleding webwinkel de vtwonen rolgordijnen collectie in haar assortiment. vtwonen geeft haar eigen bekende woonsfeer mee aan deze extra luxe raambekleding. Verkrijgbaar in de echte vtwonen kleuren: ‘Snow White’ en ‘Morning Dew Grey’.

Waar ga jij jouw nieuwe rolgordijnen hangen?

Google+