Ontdek de Mogelijkheden van Zonwering

Ontdek de Mogelijkheden van Zonwering

Mooie Mogelijkheden van Zonwering - Zonwering, Raamdecoratie en Raambekleding voor Iedere Ruimte in Huis. (Foto Zonnelux  op DroomHome.nl)

Stel je mag een woning zonder enige raambekleding in zijn geheel stofferen. Met de vele mooie mogelijkheden van vandaag de dag sta je voor een heel leuke uitdaging: welke zonwering past het beste en is het meest geschikt voor de verschillende ruimtes in het huis.

Woonkamer
De ramen worden steeds groter om zoveel mogelijk licht binnen te krijgen. Maar op sommige momenten is het iets te veel licht en heb je meer inkijk dan je zou willen. Voor de zonwering van de woonkamer is er een grote keuze aan jaloezieën. Duo rolgordijnen filteren mooi het licht en de inkijk in de ruimte. Sheerlights zijn daarnaast isolerend en geluiddempend in een hol klinkende woonkamer en hebben een uv-filterende werking ter bescherming van de houten vloer en meubels. Bijzondere sfeermakers in de belangrijkste ruimte van het huis zijn shutters en woven wood. Het geweven hout en de mooie aardetinten van woven wood filteren het licht prachtig. Deze zonwering, verkrijgbaar bij Zonnelux.nl, lijkt op rolgordijnen en vouwgordijnen met een elegante natuurlijke uitstraling. Interieurontwerper Piet Boon heeft voor Zonnelux een prachtige collectie shutters ontworpen in een sober design.

Keuken
De keukentrend van vandaag is dat de woonkamer en keuken één zijn als een echte familieruimte waar geleefd en gegeten wordt. Om inkijk te beperken in de keuken of om minder zonlicht binnen te krijgen zonder zelf  te staan bakken van de hitte zijn er verschillende raambekleding mogelijkheden die geschikt zijn. Door het koken en braden kan de zonwering vet en vochtig worden. Zowel aluminium jaloezieën, shutters als lamellen zijn eenvoudig te reinigen.

Badkamer
In de badkamer is inkijk een logisch belangrijk punt. Duette gordijnen bijvoorbeeld zijn een kruising tussen gordijnen en jaloezieën en bestand tegen vocht en condensvorming. Ook aluminium jaloezieën en lamellen zijn welkom.

Slaapkamer
Overdag verwelkomt de slaapkamer het zonlicht maar al te graag na een nacht volledige duister. Met Plisségordijnen, houten jaloezieën, vouwgordijnen, maar ook shutters, houten luiken met verstelbare lamellen, de naam zegt het al, bepaal je zelf de lichtinval en privacy. Lamellen en paneelgordijnen zijn perfect als roomdivider en scheidingswand tussen een slaapkamer met badkamer ensuite.

Zolder
Rolgordijnen zijn modern, sfeervol en passen bij elke kamer van het huis. Ze zijn niets voor niets de meest populaire vorm van zonwering. Rolgordijnen zijn bijzonder geschikt voor dakramen met zijgeleiding en draaikiepramen op zolder en de slaapkamer.

Google+