Rolgordijnen, de grootste 10 voordelen op een rijtje!

Rolgordijnen, de grootste 10 voordelen op een rijtje!

10 Rolgordijnen voordelen – Witte rolgordijnen in de woonkamer (Foto Moran, Unsplash.com  op DroomHome.nl)

Zeker nu jij meer thuis bent én je buren ook, valt de hoeveelheid inkijk en natuurlijk licht in je huis op. Dit kun je comfortabel regelen met rolgordijnen! Ik geef je graag de 10 grootste voordelen van rolgordijnen om je keuze nog makkelijker te maken!

Rolgordijnen voordelen:

1 - Transparant, semi transparant en verduisterende rolgordijnen; er is altijd een rolgordijn voor jou!

Bij het transparante rolgordijn en nog meer bij het semi transparant rolgordijn vult het buitenlicht toch je kamer en wordt de inkijk op een mooie manier beperkt. Het verduisterende rolgordijn is speciaal gemaakt om geen licht door te laten. Door de dichte stof is inkijk onmogelijk.

2 - Duo rolgordijnen; bepaal zelf hoeveel inkijk en licht je wilt!

Een rolgordijn duo bestaat uit gesloten en open banen die je langs elkaar heen schuift. Voor ieder moment op de dag kun je een fijne stand regelen waarin je de juiste hoeveelheid licht en privacy hebt.

3 - Rolgordijnen op maat; van smalle tot XL rolgordijnen!

Laat je rolgordijnen op maat maken; altijd precies passend bij jouw ramen. Of je nu (lange) smalle ramen of extra brede ramen hebt, je kunt de meest prachtige rolgordijnen op maat bestellen! Ideaal toch?!

4 - Deurdecoratie of dakraam; ga voor rolgordijnen met zijgeleiding!

Wil je ’s avonds de inkijk van je deur beperken maar geen flapperende raamdecoratie? Wil je raambekleding voor je schuine dakraam of voor je draai kiepraam? Rolgordijnen met zijgeleiding, dat is dé rolgordijn dakraam en kiepraam oplossing.

Weetje: In je smart home kun je rolgordijnen op afstand bedienen én zelfs met je stem!

5 - Rolgordijnen nemen weinig ruimte in.

Hang het rolgordijn in de dag, binnen in het kozijn en je kunt de (eventuele) vensterbank volledig blijven gebruiken.

6 - Energie besparen met rolgordijnen.

Rolgordijnen hangen niet over de verwarming heen en versperren niet de warmte, maar houden wel de kou van het raam tegen.

10 Rolgordijnen voordelen – Taupe rolgordijn verduisterend in de slaapkamer (Foto Polly Alexandra, Unsplash.com  op DroomHome.nl)

7 - Rolgordijnen zijn er voor alle ruimtes in huis!

Van het rolgordijn verduisterend voor in de slaapkamer tot het vochtbestendige badkamer rolgordijn.

8 - Vele rolgordijn kleuren, prints en stofsoorten.

Naast de geliefde wit, grijs tinten is het rolgordijn zwart een populaire kleur. Je hebt keuze uit honderden kleuren en trendy rolgordijnen met print.

9 - Voor iedere woonstijl zijn er de mooiste rolgordijnen!

Het rolgordijn assortiment volgt de interieurtrends op de voet, waardoor er voor iedere woonstijl, van een modern interieur, landelijk wonen inrichting tot een design en industrieel interieur, de perfecte rolgordijnen zijn te vinden.

10 - Rolgordijn stalen aanvragen!

Ideaal natuurlijk dat je rolgordijn stalen kunt aanvragen om zelf van dichtbij de stof te voelen en de kleur en lichtdoorlatendheid thuis uit te proberen.

Google+