H&M Home Woontrends Herfst 2017

H&M Home Woontrends Herfst 2017

Woontrend Herfst 2017 – H&M Home Woontrends Nocturnal Drama en Rustic Charm in de Woonkamer, Kleuren Zwart, Grijs, Crème/Ecru, Geel en Natuurlijke materialen als Hout – MEER Herfst & Winter Woontrends…(Foto HM Home  op DroomHome.nl)

Voor aankomende herfst presenteert H&M Home haar nieuwste sfeervolle interieur en woonaccessoires lijn 2017 in 2 woontrends: Nocturnal Drama en Rustic Charm. 

HM Home wil dit najaar een warm en uitnodigende atmosfeer in de spotlights zetten met extra de aandacht op materialen en texturen.

Natuurlijke materialen als hout, katoen, wol, leer maar ook beton en natuursteen geven met hun oorpronkelijkheid de woonkamer, keuken, slaapkamer en badkeuken bezieling en een warm welkom terwijl het voornamelijk harde materialen zijn.

Woontrend Herfst 2017 – H&M Home Woontrends Nocturnal Drama en Rustic Charm in de Keuken en Eetkamer, Kleuren Zwart, Grijs, Crème/Ecru, Geel en Natuurlijke Materialen als Hout. (Foto HM Home  op DroomHome.nl)

De bielzen salontafel en drijfhout bijzettafel passen perfect bij de betonnen blokken als poef of zitjes aan de lange eettafel. Heerlijke HM Home kussens om op te zitten met linnen tafelkleden en tafellopers maken de keuken een fijne plek om samen te komen en lang na te tafelen.

Woontrend Herfst 2017 – H&M Home Woontrends Nocturnal Drama en Rustic Charm in de Badkamer, Kleuren Zwart, Grijs en Natuurlijke Materialen als Hout. (Foto HM Home  op DroomHome.nl)

De kleuren zwart, wit, grijs en mooie robuuste houten accessoires laten de badkamer een relax ruimte zijn met het echte wellness gevoel. Denk aan H&M Home badhanddoeken, douchegordijnen, badmatten en hammamdoeken.

Woontrend Herfst 2017 – H&M Home Woontrends Nocturnal Drama en Rustic Charm in de Slaapkamer, Kleuren Zwart, Grijs, Crème/Ecru, Geel en Natuurlijke Materialen als Hout. (Foto HM Home  op DroomHome.nl)

De H&M Home woontrends Nocturnal Drama en Rustic Charm geven de slaapkamer veel sfeer met de op elkaar afgestemde kleuren zwart, grijs en natuurlijke Materialen als hout, beton en wol. Door de prachtige HM dekbedovertrekken, kussens met matching vloerkleden is het heerlijk slapen en wakker worden deze herfst! Bron: HM.com

Google+