Heerlijk thuis ontspannen met wierookstokjes Relaxscent

Je eigen mini ontspanningsritueel met wierookstokjes

Ontspannen met wierookstokjes Relaxscent (Foto Relaxscent wierook  op DroomHome.nl)

Ontspannen & vitaliteit

Geuren vergezellen en begeleiden mensen op elk moment van hun leven, zelfs als ze niet bewust worden waargenomen. Ze triggeren stemmingen, sympathieën, beïnvloeden fysieke functies en hebben een direct effect op het persoonlijk welzijn. Toch wordt het belang van geur vaak onderschat. Met Relaxscent presenteert Relaxound GmbH uit Berlijn wierookstokjes die zijn afgestemd op de Europese behoeften en die voor ontspanning of vitaliteit zorgen.

Zeker nu iedereen min of meer wordt gedwongen meer tijd thuis door te brengen ontstaat er vaker behoefte naar een moment van bezinning. Deze wierookstokjes zorgen direct voor een mini ontspanningsritueel. Ook vormen de wierookstokjes van Relaxscent het ideale spirituele kerstcadeau voor de aankomende feestdagen.

Ontspannen met hand gerolde wierookstokjes Relaxscent (Foto Relaxscent wierook  op DroomHome.nl)

De hand gerolde wierookstokjes zijn bijzonder praktisch in gebruik. Ze worden gekenmerkt door een korte brandtijd van 5-8 minuten en een lage rookontwikkeling. De geur zelf blijft enkele uren in de kamer en verspreidt langdurig een positieve stemming.

De innovatieve verpakking doet ook dienst als houder en opvangbakje voor de as. Hierdoor kunnen ze gemakkelijk in het dagelijks leven worden geïntegreerd en overal worden gebruikt, zelfs in kleinere ruimtes. De verpakking is niet alleen praktisch maar ziet er ook sfeervol en speels uit en is een klein sieraad voor ieder interieur.

Ontspannen met hand gerolde wierookstokjes Relaxscent (Foto Relaxscent wierook  op DroomHome.nl)

Een Relaxscent boxje bevat tien wierookstokjes in verschillende geuren. Vijf geuren met de naam “Departure” werken stimulerend, geven kracht en vitaliteit. Ze verhogen de concentratie, verbeteren de reflexen en zijn ideaal om de dag mee te beginnen, of tijdens het lezen of (thuis)werken. Vijf andere geuren genaamd “Arrival” helpen je te kalmeren, te pauzeren en diep in te ademen in het hectische dagelijkse leven. Deze geuren verlagen de hartslag, leiden tot rust en helpen bij het in slaap vallen. De ideale metgezel voor het einde van een dag of voor tijdens een yogales.

De wierookstokjes bevatten alleen natuurlijke ingrediënten zoals kruiden, harsen, hout, etherische oliën en gedroogd bloemenpoeder. Relaxscent wierookstokjes worden onder eerlijke arbeidsomstandigheden in India gemaakt. De prijs per doos met 10 wierookstokjes is € 8,90 en verkrijgbaar via Relaxound.com. Er wordt ook een prachtige koperen schaaltje aangeboden welke als houder voor de brandende wierookstokjes kan fungeren.


Vele geurstokjes en wierookstokjes verkrijgbaar bij Bol.com

Google+