Hoe Ziet Jouw Droomhome Eruit?

Hoe Ziet Jouw Droomhome Er Uit?

Hoe ziet jouw DroomHome er uit? Industriële woonstijl: Bakstenen muur in de woonkamer met een grote stoffen loungebank (Foto Pixabay.com, StockSnap  op DroomHome.nl)

Voor iedereen ziet zijn droomwoning er anders uit. De één zou graag in een vrijstaande woning met een grote tuin willen wonen, de ander ziet een cool loft-appartement helemaal zitten. We hebben een aantal woonfavorieten van onze lezers onder elkaar gezet en we zijn benieuwd welk interieuridee helemaal bij jouw woon- en levensstijl past. 

Hoe ziet jouw DroomHome er uit? Moderne witte keuken met marmer look werkblad (Foto Pixabay.com, DokaRyan  op DroomHome.nl)

Woonkeuken

Als je maar enigszins de ruimte hebt in huis, is het realiseren van een keuken als centrum van gezelligheid buitengewoon populair.

Van het kookeiland waar je met z’n allen rond de kok blijft hangen tot een enorme eettafel die niet alleen voor etentjes wordt gebruikt, maken van deze keuken een echte leefkeuken. Vergelijk het met de eerdere situatie waar alleen gekookt werd in de keuken. Nu zitten er kinderen huiswerk te maken, ben je samen aan het knutselen en bespreek je wat er allemaal gebeurt is die dag. 

Hoe ziet jouw DroomHome er uit? Gameroom met pooltafel (Foto Pixabay.com, Piro4D  op DroomHome.nl)

Gameroom

Voor de kleintjes wordt het de speelkamer genoemd. In de Engelse vertaling is de gameroom, het mekka van vermaak voor iedereen.

Nee, het is niet langer een mancave. Vrouwen zijn ook niet weg te (ver)slaan uit deze geweldige ruimte. In comfortabele gamestoelen daag je elkaar uit voor een super multiplayer game. Met een pooltafel in de gameroom zou je een gezellige bruincafé sfeer kunnen creëren zonder de deur uit te moeten gaan. Andere fans worden wild van een gameroom in de vorm van een echte arcade met pooltafel en speelkasten voor het spelen van vintage games.

Hoe ziet jouw DroomHome er uit? Aramith Pooltafel Fusion en design eettafel in één.  (Foto Strayshop.nl  op DroomHome.nl)

Een spannende ‘pot’ poolen kan zelfs ongestoord midden in de woonkamer. De kwaliteit pooltafel is namelijk verwerkt in een prachtig design eettafel zoals je op bovenstaande foto kunt zien. Na het tafelen verwijder je de top en in no time is de luxe pooltafel klaar voor actie! Voor vele pooltafels in verschillende uitvoeringen en maten, hier een tip: Pooltafel kopen bij Strayshop.nl.

Hoe ziet jouw DroomHome er uit? Stijlvolle slaapkamer en badkamer en suite in één met vrijstaand design bad (Foto Pixabay.com, SofieZborilova  op DroomHome.nl)

Slaapkamer en badkamer en suite

Heb jij wel eens gelogeerd in zo’n luxueuze hotelkamer waar de slaapkamer en badkamer in één zijn?

Zie je het al voor je: heerlijk bubbelen in je vrijstaande bad en daarna duik je zo je boxspring bed in met prachtig hotelkwaliteit bedtextiel. Het is toch een droom om dat het hele jaar thuis te mogen meemaken? 

Google+