IKEA Acaciahout Collectie SKOGSTA

IKEA Acaciahout Collectie Skogsta

IKEA Acaciahout Collectie Kogsta – Nieuwe Ikea Meubels & Woonaccessoires van Hout als Tafel, Banken, Krukken en Kratten. MEER Ikea Nieuws... (Foto IKEA  op DroomHome.nl)

Haal warmte en pure schoonheid in huis met de SKOGSTA collectie van IKEA. 

De nieuwe collectie bestaat uit prachtige meubels gemaakt van massief acaciahout, een natuurlijk materiaal vol karakter dat met de jaren mooier wordt en generaties lang meegaat. De ontwerpen zijn geïnspireerd door de moderne landelijke keuken en ademen kwaliteit en veelzijdigheid. De nieuwe SKOGSTA collectie is vanaf augustus verkrijgbaar bij IKEA.

Wat SKOGSTA zo bijzonder maakt? Het materiaal. Acaciahout is robuust en sterk en wordt dankzij haar duurzame karakter gebruikt voor tuinmeubels. Voor de SKOGSTA collectie haalt IKEA acacia naar binnen en heeft het woonwarenhuis alle eigenschappen van het materiaal omarmd. Door het lichte spinthout te combineren met het donkere kernhout krijgen de producten een unieke en natuurlijke uitstraling. Bovendien gaat er zo minder hout verloren, en dat is weer goed voor het milieu. Het hout komt uit verantwoord beheerde, aangeplante bossen in Vietnam.

Natuurlijke Charme
Iedereen valt voor de natuurlijke charme van de eettafel uit de SKOGSTA collectie. Elke tafel is uniek dankzij het gevarieerde nervenpatroon en de authentieke kleurnuances van het hout. Een echte blikvanger in huis.

IKEA Acaciahout Collectie Kogsta – Nieuwe Ikea Meubels & Woonaccessoires van Hout als Bartafel als Keukeneiland, Kratten voor Groente, Fruit en Kruiden, Keukenplanken en Krukken.  (Foto IKEA  op DroomHome.nl)

Multifunctioneel
’s Ochtends een bank, ’s avonds een kruk en overdag handig in de hal om je schoenen aan te trekken: de stoere bank uit de SKOGSTA collectie verandert in een handomdraai van rol. Verkrijgbaar in twee formaten.

Een Leven Lang
Het slagersblok uit de SKOGSTA collectie is een echte aanwinst voor je keuken en gemaakt om een leven lang mee te gaan. Het oppervlak is niet alleen duurzaam, maar ook lief voor je messen.

Stoer
De stoere SKOGSTA bartafel doet het ook goed als keukeneiland en biedt ruimte aan de opbergkratten uit de collectie. Ideaal om boodschappen en flessen in te bewaren. Maak het plaatje compleet met de bijpassende barkrukken.

IKEA Acaciahout Collectie Kogsta – Nieuwe Ikea Meubels & Woonaccessoires van Hout als Gereedschapskist & Opbergkist voor Kookspullen en Kruiden.  (Foto IKEA  op DroomHome.nl)

Hoger Niveau
Til je kaasplankje naar een hoger niveau met de stijlvolle etagère uit de SKOGSTA collectie. De houten schalen hebben mooie afgeronde randen.

Gereedschapskist
Wat zou jij doen met deze mooie houten gereedschapskist? Je kan er niet alleen flessen in bewaren (en naar de glasbak brengen), de kist biedt ook ruimte aan kookgerei of kruidenplantjes.

Eén met de Muur
De open wandplank uit de SKOGSTA collectie wordt één met de muur dankzij het verborgen ophangbeslag. Creëer een mooi plekje voor je kookboeken en kruiden en maak het af met bijpassende houten opbergdozen.

Google+