IKEA app tool Kreativ – Je woning virtueel inrichten!

Je huis virtueel inrichten met IKEA Kreativ app tool 

 IKEA Kreativ – IKEA app tool Kreativ voor virtueel inrichten van je woning (Foto: Ikea  op DroomHome.nl)

Heb je nieuwe interieur plannen, maar geen zin in meten, schuiven of sjouwen? Met de nieuwe Kreativ tool in de IKEA app kun je je woonruimtes eenvoudig en snel (opnieuw) virtueel inrichten met IKEA meubels. Je hoeft alleen maar je woonruimtes te scannen via de app en de rest gaat vanzelf. Met behulp van artificial intelligence (AI) worden de scans omgezet in virtuele ruimtes met de juiste afmetingen. Meubels die al in de ruimtes staan, kunnen met één druk op de knop worden weggehaald of juist onderdeel blijven van het nieuwe interieur. Daarna kun je vanaf de bank je woonideeën tot leven laten komen met virtuele meubels uit het IKEA assortiment. De Kreativ tool is beschikbaar in de gratis IKEA app.

Hoe werkt IKEA Kreativ?

De Kreativ tool van IKEA is heel makkelijk te gebruiken. Je hebt alleen de IKEA app nodig, die je gratis downloadt via IKEA.nl. Vervolgens open je de app en kies je voor de Kreativ optie. Dan kun je kiezen of je een bestaande woonruimte wilt scannen of een virtuele showroom wilt bekijken. Als je een woonruimte wilt scannen, richt je de camera van je smartphone of tablet op de ruimte die je wilt inrichten. De app maakt dan automatisch een scan van de ruimte en zet deze om in een virtuele ruimte met de juiste afmetingen. Je kunt ook meerdere ruimtes scannen en opslaan in de app.

Als je een virtuele showroom wilt bekijken, kun je kiezen uit vijftig verschillende showrooms die al ingericht zijn met IKEA meubels. Je kunt deze showrooms bekijken in 3D en er doorheen lopen alsof je in een echte IKEA winkel bent. Je kunt ook producten toevoegen of verwijderen uit de showrooms om te zien hoe ze staan.

IKEA Kreativ – IKEA app tool Kreativ voor virtueel inrichten van je woning (Foto: Ikea  op DroomHome.nl)

Hoe ontwerp je met de Kreativ tool?

Als je een virtuele ruimte met IKEA Kreativ hebt gemaakt of gekozen, kun je beginnen met ontwerpen. Je hebt keuze uit duizenden IKEA producten die allemaal in 3D zijn weergegeven. Je kunt ze eenvoudig slepen en neerzetten waar je wilt in de ruimte. Je kunt ook producten draaien, vergroten of verkleinen om ze beter te laten passen. Je kunt ook kleuren, materialen en stijlen aanpassen om je eigen sfeer te creëren.

Meubels die al in de ruimte staan, kun je weglaten of juist behouden in je ontwerp. Met één druk op de knop kun je alle bestaande meubels verwijderen en een lege ruimte creëren. Of je kunt juist sommige meubels laten staan en ze combineren met nieuwe IKEA producten.

Hoe kun je IKEA producten bestellen met de Kreativ app?

Ben je tevreden bent met je ontwerp? Plaats dan de gekozen IKEA producten in je winkelmandje en bestel ze via de app. Je kunt ook je ontwerp opslaan en later verder gaan of aanpassen. Deel je ontwerp met vrienden en familie via e-mail, WhatsApp of social media.

Waarom de IKEA Kreativ tool?

Met Kreativ wil IKEA klanten inspireren om al hun interieurideeën tot leven te laten komen, zonder dat er een meetlint aan te pas hoeft te komen. Via de AI tool is het eenvoudig om de woonruimtes naar de app te uploaden en ze vervolgens gemakkelijk (opnieuw) virtueel in te richten met de meubels van IKEA.

Download de IKEA Kreativ app tool op Ikea.nl!

Google+