Ikea Bundelt Krachten Met Bea Åkerlund

IKEA Samenwerking Met Modeactiviste Bea Åkerlund

Ikea’s Samenwerking Met Modeactiviste en Styliste Bea Akerlund – MEER Ikea Interieur Inspiratie… (Foto Ikea  op DroomHome.nl)

Alle ogen zijn straks gegarandeerd gericht op de nieuwe OMEDELBAR collectie. Het resultaat van de gloednieuwe samenwerking tussen IKEA en de Zweedse modeactiviste en styliste Bea Åkerlund. De kostuumontwerpster en styliste kleedt Hollywoodsterren als Beyoncé, Lady Gaga en Madonna en staat bekend om haar ‘over the top’ looks. In het voorjaar van 2018 ligt OMEDELBAR in de winkels: een eclectische collectie met coole eyecatchers. Eén ding is zeker: less is not more bij deze collectie.

Na de film-, mode- en muziekwereld, maakt Bea nu de stap naar woninginrichting. Volgens de styliste is de samenwerking met IKEA een droom die uitkomt: “Het is fantastisch dat ik mijn visie kan delen met de wereld door middel van producten die bereikbaar zijn voor iedereen.”

Expressie
“OMEDELBAR draait om expressie. Wat modeaccessies doen voor een outfit, doen deze eyecatchers voor je interieur. Met de collectie geven we een kijkje in Bea’s spannende wereld. Ze is een geweldig rolmodel en het bewijs dat hard werken en een ‘niets is onmogelijk’-attitude je overal kunnen brengen”, vertelt Karin Gustavsson, Creative Leader bij IKEA.

Democratic Design
Sinds 1976 ontwerpt IKEA producten volgens het Democratic Design principe: de juiste balans tussen vorm, functie, kwaliteit, duurzaamheid en een betaalbare prijs. Op deze manier wil het woonwarenhuis goed design toegankelijk maken voor zoveel mogelijk mensen. IKEA is nieuwsgierig en staat open voor nieuwe ideeën en samenwerkingen om het dagelijks leven thuis nog beter te maken.

De OMEDELBAR collectie is in het voorjaar van 2018 verkrijgbaar in de winkels van IKEA. Het woonwarenhuis maakt meer informatie bekend tijdens de Democratic Design Days in Älmhult, Zweden op 7 en 8 juni 2017. Bron: Ikea.nl

Google+